Gewaagde weddenschappen op het voetbal: kans op ruim €16.000 winst!

08.05.2020

De wereld wacht nog altijd op de heropstart van de reguliere voetbalcompetities, maar als je weet waarop je moet inzetten, maak je met gewaagde weddenschappen nog altijd kans op grote winst. De Wit-Russische Vysshaya Liga is slechts een van de voetbalcompetities waar nog altijd gespeeld wordt en onze speler durfde het risico aan te gaan door in te zetten op deze minder bekende competitie. Verspreid over 4 multi-bets maakte hij een aantal opmerkelijke keuzes, die meer dan €16.000 kunnen opbrengen!

Vysshaya Liga in Wit-Rusland

De Vysshaya Liga is de hoogste klasse in Wit-Rusland. Wedders op de Europa League zullen ongetwijfeld namen als BATE Borisov, Shakhtyor Soligorsk of Dinamo Minsk herkennen. Voor deze teams is dit het ideale moment om te schitteren, want sportliefhebbers wereldwijd focussen zich op de topklasse van dit land. Neem bijvoorbeeld onze speler: met zorgvuldige afweging en door het bestuderen van de competitie probeert hij het beste uit zijn weddenschappen te halen.

4 bets, 1 speler, €16.691,55 te winnen!

Op dit moment heeft onze speler 4 weddenschappen lopen op wedstrijden die dit weekend in de Vysshaya Liga op het programma staan. Een eerste weddenschap omvat €20 op 5 wedstrijden, waaronder selecties als 'Beide teams scoren: Ja' en 'Totaal: Over 2,5' met een gemiddelde notering van minder dan @2.50. Mochten al de voorspellingen van deze selecties, waarvan de eerste wedstrijd later vandaag start, correct zijn, levert dat onze speler €1.345,57 op. Een gelijkaardige weloverwogen 8-voudige weddenschap van €10 zou zelfs €1.990,84 kunnen opbrengen.

Het wordt nog interessanter, want onze speler toont ons zijn scherpe oog voor de meest aantrekkelijke selecties. 2 multi-bets van elk €5 kunnen onze speler mogelijk meer dan € 13.000 winst opleveren! De eerste 8-voudige multi-bet bevat een selectie op een gelijkspel tussen Neman en Rukh Brest @3.00. Deze gedurfde keuze stuwt de totale winstkansen naar een factor van bijna 1.000. Samen met de extra’s bij deze accumulator komt dat neer op een mogelijke winst van €5.372,84!

Maar we hebben de grootste prestatie van onze speler voor het laatst gehouden. In een 8-voudige weddenschap die enigszins op de vorige lijkt, koos onze speler voor selecties die gemiddeld dichter bij @3.00 aanleunen. Zijn inzet van € 5 maakt kans op vermenigvuldiging met een factor van bijna 1.500! Deze weddenschap omvat een selectie op Gorodeja - FC Minsk met een gezamenlijke score van minstens 1,5 doelpunt. Als alle 8 voorspellingen correct zijn, wint onze speler nog eens €7.982,30. Alle 4 de weddenschappen samen bieden kans op een potentiële winst van €16.691,55. Doe jij beter?


Archieven en ander nieuws