Gigantische winst op Dead or Alive 2!

10.09.2019

Onze speler showcolat had al het geluk aan zijn zijde en won een klein fortuin op westernslotspel Dead or Alive 2 van NetEnt. Een enkele spin met een lage inzet volstond voor een weekend met duizenden euro's winst. Je leest er hier alles over!

Als we NetEnt zeggen, weet je gewoon dat je het beste in online casinogames krijgt. Alle NetEnt-spellen combineren prachtige en vloeiende graphics op wonderlijke wijze met innovatieve en uitdagende bonusfeatures. Dead or Alive 2 vormt daar geen uitzondering op. Het westernthema van deze game plaatst ons aan het hoofd van een groep outlaws op jacht naar een grote buit...

En zo’n grote buit is precies wat showcolat heeft binnengehaald! Met een spin van €9 won onze speler maar liefst €33.325, of ongeveer 4.000 keer de inzet. Een ongelooflijke prestatie! Als je zelf Dead or Alive 2 speelt, zal je al snel merken dat er veel geld te verdienen valt. Zo is Dead or Alive 2 zelfs een van de weinige spellen die winsten van meer dan 100.000 keer je inzet biedt.

Stel je eens voor: met iets meer geluk had showcolat ruim €900.000 euro kunnen winnen! Ben je klaar om je aan te sluiten bij de bende van Dead or Alive 2? Probeer het nu uit en speel voor een enorme winst dankzij onze welkomstbonus van €5 – al wat je hoeft te doen om deze welkomstbonus te ontvangen is je nu registreren! En doe direct daarna een eerste storting voor een bonus tot €250. Je hoort het goed: stort een willekeurig bedrag en wij verdubbelen het voor jou dankzij de bonuscode GP250!


Archieven en ander nieuws