Golden December: de winnaars

05.01.2021

Met de start van het nieuwe jaar 2021 is onze eindejaarswedstrijd Golden December nu helemaal afgelopen! De hele maand december ging je dagelijks de uitdaging aan met andere spelers, op zoek naar Golden December-punten. Vandaag blikken we terug op onze dagelijkse uitdagingen waaraan jij deelnam om een gunstige plaats in ons klassement te bereiken.

Enkele honderden spelers namen deel aan onze grootste wedstrijd van 2021. De beste 100 daarvan mogen binnenkort hun prijs in ontvangst nemen. Hieronder werpen we nog eens een blik op de prijzen en maken we tegelijk kennis met onze winnaars. Ben jij er niet in geslaagd de top 100 te bereiken? Maak je geen zorgen, er is nog veel meer op komst in 2021. Blijf dus uitkijken naar onze aankondigingen voor wat er nog te komen valt!

De prijzen

Onze Golden December had de grootste prijzenpot van al onze wedstrijden in 2021. De prijzenlijst bedroeg maar liefst €25.000, verdeeld over 100 prijzen! Onze hoofdprijs bestond uit een aantal van 's werelds meest begeerde high-tech gadgets. Deze must-haves voor 2021 zijn onder meer een Samsung QLED 8K televisietoestel, Apple Macbook Pro, Microsoft Surface Pro en verschillende Sony Playstations 5 en Microsoft Xbox Series X. Andere geweldige prijzen waren een opblaasbare jacuzzi en een elektrische scooter. Daarnaast kon je een groot aantal cadeaubonnen voor online winkels en Spotify Premium-vouchers winnen.

De winnaars

Enkele honderden spelers deden mee aan de jacht op Golden December-punten. Nu de wedstrijd is afgelopen, kunnen we de winnaars bekendmaken. Uiteraard kon slechts 1 speler de hoofdprijs winnen door tegen eind 31 december 2020 op de eerste plaats te staan. Deze eer, en de Samsung QLED 8K tv die ermee gepaard gaat, gaat naar onze speler Domiboy. Hij wist in totaal 7666 Golden December-punten te verzamelen. Wat een geweldige demonstratie van online gaming heb je ons laten zien, Domiboy!

Dicht achter Domiboy vinden we ralf009, die met 7494 punten een gloednieuwe Apple Macbook Pro in de wacht sleept. De derde plaats met bijbehorende Microsoft Surface Pro gaat naar blowyaspeakrz, die 7300 punten behaalde. De top 10 bleef binnen een marge van 1000 punten van elkaar, wat een spannende race opleverde. Iedereen die deelnam zag zijn of haar inspanningen beloond met een mooie prijs. Proficiat aan alle winnende deelnemers; geniet van jullie eerste prijzen in 2021!

Blijf winnen in 2021!

2021 is nog maar pas begonnen en we zijn al hard aan het werk om jou te blijven entertainen op jouw favoriete online casino en sportweddenschapsplatform. Om van alles op de hoogte te blijven, volstaat het je in te schrijven voor onze informatieve nieuwsbrief. Of lees gewoon onze artikelen met het laatste nieuws over uitdagende wedstrijden, exclusieve games, previews van sportweddenschappen en nog veel meer. Heb je 2020 niet kunnen afsluiten met een prijs, maak je dan geen zorgen: schrijf je nu in en je zit zeker vooraan voor je eerste grote winst van 2021 in onze toernooigames, komende wedstrijden en nog veel meer!


Archieven en ander nieuws