Golden December Sport trekt naar de Ligue 1, Serie A en de Beker van België!

22 december 2021

Er zijn nog maar 10 dagen te gaan in Golden December, onze grootste promotieactie van het jaar! Het klassement van onze Golden December Sport-promo heeft nog altijd geen duidelijke winnaar voor de €15.000 grote prijzenpot. Slaag jij erin nog op te klimmen in het klassement? Ontdek nu onze nieuwe uitdagingen op de Franse Ligue 1, Italiaanse Serie A en Belgische Beker!

Golden December Sports

Op dit moment staat wedder DeadPresidents86 met 3780 punten op de eerste plaats in het algemene Golden December Sports-klassement. De tegenstand is echter zwaar: de naaste concurrenten zitten de leider op de hielen! Als je het klassement iedere dag bekijkt, zou je al een aardig idee moeten hebben van wat jouw best haalbare positie zou kunnen zijn. Hoe hoger je klimt, hoe groter jouw deel van de €15.000 grote Golden December Sports-prijzenpot!

Je volgende opdrachten: Ligue 1, Serie A, Belgische Beker

Voetbalfans kunnen de komende twee dagen uitlopen op hun concurrentie met achtereenvolgende uitdagingen op de populairste sporten op goldenpalace.be. Op woensdag 22 december kun je een multibet van €5 of meer plaatsen op wedstrijden uit zowel de Ligue 1 als de Serie A. Donderdag 23 december kan je punten verdienen door €10 of meer in te zetten op de markten 'Totaal goals' en '1X2' in de wedstrijden in de Beker van België.


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx