Golden December Sport: voetbal op tweede kerstdag

26 december 2021

De dag na Kerstmis staat ook bekend als Boxing Day. In sommige voetbalcompetities is het een traditie om op deze dag wedstrijden te laten plaatsvinden. Dankzij Golden December Sport kan jij nu van deze gelegenheid gebruik maken om punten te scoren voor jouw positie in het klassement.

Golden December Sports

Nog minder dan een week te gaan in 2021, maar onze Golden December is nog lang niet voorbij! Je hebt inmiddels wel gemerkt dat het aantal punten dat je per opdracht kan verdienen, blijft toenemen naarmate Golden December vordert. En dat is geen toeval! De inzet wordt immers hoger en de concurrentie zwaar. Kan jij een winstgevende plaats in het klassement bereiken? Jouw deel van de €15.000 ligt op jou te wachten! Ga nu naar onze Golden December Sport-pagina en ontdek hoe je tot 500 punten kan verdienen. Zet nu in en win meer!

Voetbal op tweede kerstdag

Geen vakantierust voor de spelers in de Engelse Premier League en de Belgische Pro League! Meteen na het familiefeest trekken de teams het veld op voor een nieuwe wedstrijd. In Engeland zijn ze op speeldag 19 precies halfweg en Manchester City - Leicester City lijkt een erg aantrekkelijk duel. In de JPL kijken we uit naar KV Kortrijk - Antwerp: een duel tussen twee door Golden Palace gesponsorde teams. Ontdek deze uitdaging van de dag op onze Golden December Sport-toernooipagina: slaag jij erin de volle 500 punten te behalen?


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx