Golden December Sport: win punten op alle sporten

30 december 2021

Golden December heeft nog maar 2 dagen te gaan, maar nu verhogen we het aantal punten dat je per dag kunt verdienen. Het  is dus de moeite waard om te blijven spelen en punten te verdienen voor jouw plaats in het in Golden December Casino-klassement van €35.000 of het Golden December Sport-klassement van €15.000. Ben je nog op zoek naar de best mogelijke plek in het sportklassement, dan zijn de resterende twee opdrachten perfect voor jou: je kunt punten verdienen door op elke sport in te zetten!

Golden December Sport: opdracht 30

De 30e Golden December Sport-opdracht richt zich naar alle sporten, dus ga op zoek naar jouw specialiteit: alles telt mee! Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat je de opdrachtregels volgt. Je moet (enkele of meervoudige) weddenschappen plaatsen van minstens € 5 en een notering van minstens @3,00 op eender welke markt van eender welke wedstrijd in eender welke sport die op 30 december plaatsvindt. Elke gewonnen weddenschap levert 75 punten op, met 750 punten als maximum.

Golden December Sport: opdracht 31

Ook je laatste Golden December Sport-opdracht, op 31 december, richt zich naar alle sporten. Opnieuw kun je een weddenschap plaatsen op eender welke markt van eender welke wedstrijd in eender welke sport, maar op deze vrijdag is het een iets anders. Nu plaats je enkelvoudige of meervoudige weddenschappen van €50 of meer. Voor elke 1% winst die je maakt, verdien je 5 punten. Bijvoorbeeld: in totaal €50 inzetten op eender welk evenement dat plaatsvindt op 31 december en €100 winnen komt overeen met 100% winst: dat zijn 500 punten. Zo kun je tot 1.000 punten verdienen!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx