Golden December: wed op de NBA, verdien punten voor het klassement

02.12.2021

In de Golden December-missie van vandaag kun je helemaal los gaan op de grootste competitie van basketbal: de NBA! Er zijn tot 50 punten te winnen voor het Golden December klassement. Denk eraan: er is €15.000 te winnen, plus dagkaarten voor door Golden Palace gesponsorde teams. Mis het niet!

Golden December

Als je gisteren de eerste opdracht in Golden December Sports hebt gemist, maak je dan geen zorgen, je krijgt vandaag een nieuwe kans op de punten voor het klassement! Elke dag kan je punten winnen door de missies te volgen die we je voorstellen. Voor de uitdaging van vandaag zet je minimaal 1 ticket in van €5 @1.25 odds op één van de wedstrijden van vandaag in de NBA. Er zijn tot 50 punten voor jou hier. Kan jij op de eerste plaats komen?

De NBA

De NBA behoeft geen introductie. Sterker nog, we hebben de belangrijkste basketbalcompetitie van de wereld al vele malen eerder uitgelicht. Merk op dat deze wedstrijden in de vroege ochtend worden gespeeld voor onze tijdzone, dus zorg ervoor dat je je bets op tijd ingeeft! Bekijk nu ons wedaanbod: jouw favoriete team zou kunnen spelen, en jouw kennis zou nu een deel van de prijzenpot van €15.000 waard kunnen zijn!


Archieven en ander nieuws