Golden December: zoek het paard van Sinterklaas

6 december 2021

Het is 6 december, dus vandaag vieren we Sinterklaas! Hij is erg geïnteresseerd in onze Golden December-vrijgevigheid, maar zijn paard lijkt verloren te zijn geraakt op onze site... Doe mee met de zoektocht en win de punten die je nodig hebt om je positie in het Golden December-klassement op te krikken!

Golden December

We zijn al bijna een week bezig met de Golden December-promo van dit jaar, en we hebben nu al de indruk dat dit wel eens onze grootste, meest geliefde promotie ooit zou kunnen worden bij goldenpalace.be! Het is meer dan alleen de fantastische prijzenpot van €50.000, verspreid over zowel casinogaming als sportwedden. Er is ook een fijne mix van alles waar je van houdt. Iedereen krijgt een kans om zijn deel van de prijzenpot te winnen, zeker vandaag!

Zoek het paard van Sinterklaas

De vrijgevigheid van Sinterklaas wordt door weinigen overtroffen, maar wij denken dat we met de Golden December van dit jaar aardig in de buurt komen! Sinterklaas heeft echter jouw hulp nodig: zijn paard lijkt de weg kwijt te zijn tijdens zijn bezoek aan onze site. Kun jij alle 10 verborgen afbeeldingen van het paard vinden? Stuur de URL's naar de pagina's waar het paard te zien is naar winners@goldenpalace.be, en we geven je 10 punten voor elk goed antwoord!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx