Golden Easter: €8.500 om te winnen

11 april 2022

Onze “10 years goldenpalace.be”-promo was een groot succes, allemaal dankzij jullie! Ons verjaardagsfeest had niet leuker kunnen zijn. Daarnaast was één ding zeker: jullie vonden het allemaal geweldig om Black Wolf van Booongo te spelen! Voor degenen die dit gemist hebben, laten we eens kijken wat dit game te bieden heeft.

Airdice-toernooi (€3.000)

Airdice is één van onze meest waardevolle dicegamepartners, en je hebt deze games vast en zeker al gespeeld - en er zelfs veel geld mee gewonnen! Elke dag van deze Golden Easter-promotie, zullen we €300 weggeven. Daarbovenop zal er een algemeen leaderboard zijn met €900. Je krijgt 10 punten wanneer je 9 identieke symbolen in een kist krijgt en wanneer je de bonusgame activeert op een van de onderstaande spellen.

  • Infinity Dice
  • Cocktail Bar
  • Homestead
  • Spirit Sisters
  • Black Lotus
  • Pure
  • Mega Wheels

ELK Studios-toernooi (€2.500)

Ons ELK Studios-toernooi voor Golden Easter zal zich richten op het gloednieuwe Nitropolis 3, dat voor de gelegenheid in een paasthema uitgedost is. Als je al eerder hebt gespeeld en gewonnen op onze ELK Studios-toernooien, weet je waar dit over gaat! Je start gewoon de game, opent de toernooimodus (gratis!) en gaat op jacht naar de juiste symbolen en features die je punten opleveren. 25 spins en je zou hier op de eerste plaats kunnen staan, dus ga ervoor!

Take The Prize: willekeurige prijzen op Betsoft games (€3.000)

Betsoft en zijn reeks games nemen deel aan de pret met Take The Prize, een willekeurige prijsdrop die elke speler kan overkomen. Een aantal van de geweldige games van Betsoft zijn opgenomen in dit onderdeel van Golden Easter, dus het is altijd een goed idee om er enkele te spelen! De volledige prijzenpot van dit onderdeel van Golden Easter zal willekeurig verdeeld worden tijdens de promotie, van 11 april tot en met 17 april. Word jij een van de gelukkige winnaars van de Take The Prize-drops?


cookies
adx