Golden Easter week 2: dicegame-missies

15.04.2021

Week 2 van onze Golden Easter-promotie is al 3 dagen aan de gang: er resten je nog 4 dagen om al je wekelijkse missies te voltooien. Hoe ver zit jij op dit moment in jouw zoektocht? Ook al moet je nog aan alle missies beginnen, je hebt meer dan voldoende tijd om voor de volledige reeks Golden Points te gaan.

Zoals je wellicht al zag op de Golden Easter-pagina, staat deze week in het teken van dicegames. In ons artikel van gisteren hadden we het over de dicegames van onze gloednieuwe provider Gaming1. Vandaag gaan we dieper in op de andere opdrachten van onze 2e Golden Easter-week. Maak je klaar en speel nu voor Golden Points!

Nieuwe dicegames en tophits

Op goldenpalace.be vind je de nieuwste en allerleukste dicegames! Ga naar de dicegame-pagina en ontdek de games in de categorieën "nieuw" en "tophits". Is er iets bij dat jou bevalt? Kies 5 willekeurige games in deze categorieën, besteed minstens € 20 aan elk van jouw 5 games en je ontvangt automatisch 200 Golden Points. Kies jouw game, speel voor Points: makkelijk, toch?

Jackpotdicegames

Veel van onze dicegames hebben jackpots in alle soorten die je je maar kunt voorstellen. Sommige bieden vaste jackpots met dezelfde grote som, ongeacht jouw inzet. Andere hebben progressieve jackpots die toenemen al naargelang je inzet. Mits wat geluk worden ze jouw ticket om honderden keren je inzet terug te verdienen! Ontdek nu onze jackpot dicegames: een inzet van € 20 of meer op 5 ervan levert 200 Golden Points op!

Nog meer missies in het verschiet!

Denk eraan: als je alle 5 missies in een bepaalde week voltooit, verdubbelen we de Golden Points die je voor elke missie won. Als je alle weken alle missies voltooit, dan wacht je nog een verrassing! Als je de 10 missies van week 1 en week 2 hebt voltooid, dan geven we je nog eens 1.000 Golden Points extra. Duizenden Golden Points liggen voor jou klaar: speel nu en win!


Archieven en ander nieuws