Golden Palace bundelt krachten met RWDM in sponsordeal

2 juli 2022

Vanaf het seizoen 2022-2023 zal Golden Palace RWDM, de voetbalploeg uit de hoofdstad, voor drie seizoenen sponsoren. Dit is de eerste keer dat de Golden Palace Group een team uit Brussel gaat sponsoren. Vooral voor de fans van zowel RWDM als Golden Palace ziet de toekomst er rooskleurig uit: neem deel aan een online zoektocht naar het "Golden Ticket" van 1 tot 8 juli!

Welkom, RWDM!

Net als bij andere gesponsorde sportteams in het verleden en heden, zal Golden Palace zich volledig inzetten om op regelmatige basis laagdrempelige animaties te organiseren tijdens thuiswedstrijden in RWDM’s Edmond Machtensstadion. Fans van Golden Palace zelf zullen in contact kunnen komen met RWDM via wedstrijden op social media, met als inzet unieke RWDM-ervaringen.

Klik hier voor het persbericht.

Vind het "Golden Ticket", win een RWDM-abonnement van 3 jaar!

In de eerste van dergelijke ervaringen kunnen zowel fans van RWDM als klanten van Golden Palace deelnemen aan een wedstrijd voor een abonnement om 3 seizoenen lang alle thuiswedstrijden van de club in het Edmond Machtensstadion live mee te maken. Deze wedstrijd heeft de vorm van een online zoektocht naar het "Golden Ticket" op de socialemediaplatformen van zowel Golden Palace (FacebookInstagram, en Twitter) als RWD Molenbeek. Neem deel van 1 tot 8 juli!

IK NEEM DEEL ➤


cookies
adx