Golden Palace-derby: KV Mechelen - RAFC

08.01.2021

Golden Palace heeft een passie voor sport. Van ons vaak ongeëvenaarde aanbod aan sportweddenschappen tot ons uitdagende virtuele sportaanbod: sport zit in ons DNA. De meest lonende manier om dit te kunnen tonen, is via onze sponsoractiviteiten. Naast E-sport en basketbal sponsoren wij natuurlijk ook voetbal.

Je hebt ongetwijfeld al gemerkt dat wij vaste waarden in de Belgische Pro League sponsoren, zoals KV Mechelen en RAFC. We zijn daar erg trots op, en genieten dan ook van elke onderlinge wedstrijd tussen deze beide teams. Een van die Golden Palace-derby's staat nu zondag op het programma. Laten we eens kijken of we geld kunnen verdienen met een slimme weddenschap!

KV Mechelen - Antwerp (zondag 10 januari om 13.30 uur)

Tussen onze gesponsorde teams KV Mechelen en RAFC bestaat er een lange, maar vriendschappelijke rivaliteit, want het zijn allebei traditieploegen uit de provincie Antwerpen met een grote aanhang. Een duel tussen deze twee staat dan ook altijd garant voor een boeiend spektakel. Na enkele mindere jaren hebben beide teams zich opnieuw bewezen als vaste waarden in de Belgische Pro League, de topklasse van het Belgische voetbal.

KV Mechelen staat in onze competitie van 18 ploegen momenteel op de 13de plaats. De Mechelaars behaalden tot dusver wisselvallige resultaten: 5 overwinningen, 5 keer gelijkspel en 9 nederlagen. Dit vertaalt zich in 20 punten, wat niet volstaat om een plaatsje te kunnen stijgen in de komende wedstrijd tegen Antwerp. Toch zal Malinwa voluit voor winst gaan om de achtervolgende teams in het klassement achter zich te houden. Een nederlaag zou een daling in het klassement betekenen...

Ga ervoor, Malinwa: zet €10, om in €21 als KV Mechelen minstens twee keer kan scoren!

Zet in op KV Mechelen - RAFC

Het andere RAFCse team, RAFC, deed het tot nu toe erg goed en kan nog altijd beschouwd worden als een outsider voor de titel. The Great Old staat momenteel op de 5e plaats met 31 punten, na 9 gewonnen wedstrijden, 4 keer gelijkspel en 6 nederlagen. De weg naar de titel is echter nog lang, want de achterstand op leider Club Brugge bedraagt momenteel 8 punten. Dat maak je niet zomaar goed. Een overwinning zou een nieuwe stap in de goede richting zijn.

Come on, you Reds: een inzet van €10 op RAFC als het precies 2 doelpunten scoort en wint, levert €33,50 op!

Zet in op KV Mechelen - RAFC

Natuurlijk supporteren wij voor onze beide teams in deze Golden Palace-derby. We sponsoren deze teams omdat wij waarderen waarvoor ze staan: professionaliteit, sportiviteit en een gezonde geest voor het spel. Of je nu fan bent van KV Mechelen of je supportert voor RAFC van thuis uit: er is altijd een plekje voor jou bij Golden Palace, jouw thuisbasis van sportweddenschappen. Zet nu in op onze derby!

Een fair gelijkspel na een aangename voetbalwedstrijd nu zondagmiddag loont @3,40!

Zet in op KV Mechelen - RAFC


Archieven en ander nieuws