Golden Palace-derby: Spirou - Giants

10.02.2021

Golden Palace sponsort heel wat verschillende sportteams. Wanneer deze het tegen elkaar opnemen, kunnen we spreken van een echte Golden Palace-derby! Of het nu om voetbal of basketbal gaat: het is voor ons altijd een sportfeest als we onze teams het beste van zichzelf zien geven tegen elkaar.

Nu vrijdag is het weer tijd voor een Golden Palace-derby in de Belgische basketbalcompetitie. Onze gesponsorde teams Spirou Charleroi en Antwerp Giants treffen elkaar in de Spiroudome in Charleroi. Kan jij voorspellen hoe deze Golden Palace-derby zal verlopen? Laten we inzoomen op de kansen van onze beide teams!

Spirou Charleroi – Antwerp Giants

We zijn dit weekend aan speeldag 10 van de groepsfase toegekomen. Daarin neemt Spirou Charleroi het op tegen Antwerp Giants, een wedstrijd tussen de nummer 4 en de nummer 2 in het klassement. Spirou Charleroi telt momenteel 11 punten, 3 punten minder dan leider Mons-Hainaut. Spirou heeft 8 wedstrijden gespeeld, waarvan het er 3 heeft gewonnen. Kan het zijn statistieken opkrikken tegen die andere ploeg van Golden Palace?

Antwerp Giants staat op dit moment tweede gerangschikt. Net als Spirou heeft het 8 wedstrijden gespeeld, waarvan het er 6 won. Daarmee telt de ploeg 14 punten in de rangschikking – evenveel als leider Mons-Hainaut, dat een perfect parcours aflegde met 7 overwinningen uit 7 wedstrijden. Wat hier ook gebeurt, een van onze teams kan een tweede opeenvolgende wedstrijd winnen. We zijn benieuwd wie er hier met de overwinning aan de haal gaat!

Al jouw favoriete sporten

Wat is jouw favoriete sport? Het maakt niet uit, je vindt altijd wel aantrekkelijke weddenschappen op de wedstrijden die jij met passie volgt. Dat komt omdat ook wij dat doen! In ons uitgebreide online sportweddenschapsaanbod vind je nog meer basketbal (wed nu op de NBA!), voetbal (wed nu op de Champions League!), tennis (wed nu op de Australian Open!) en zoveel meer. Schrijf je nu in en laat zien hoe goed jouw sportinzicht is!


Archieven en ander nieuws