Golden Palace wordt sponsor van RAAL La Louvière voor 3 seizoenen

9 augustus 2022

Golden Palace kondigt een nieuwe sponsordeal aan: vanaf het seizoen 2022-2023 gaan we een samenwerking aan met RAAL La Louvière. De komende 3 seizoenen zullen wij aan de zijde staan van de groen-witte ploeg uit La Louvière in haar streven om haar ambities te verwezenlijken. Het is voor ons een eer om RAAL te verwelkomen in de Golden Palace-familie! Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Lees verder voor meer info!

Welkom, RAAL!

RAAL La Louvière is een traditionele voetbalclub met een rijke historie. Met het startnummer 94 strijdt de club momenteel om op te klimmen uit de derde klasse van het Belgische voetbal. In het begin van de jaren 2000 speelde RAAL in de eerste klasse, en won zelfs de Belgische beker in 2003. Met deze gloednieuwe sponsordeal krijgt Golden Palace de kans om aan de zijde van RAAL te staan terwijl het team werkt aan het vervullen van zijn nobele ambities om opnieuw in de hoogste klasse van het Belgische voetbal te spelen.

Voor de fans

Zoals bij al onze sponsordeals is ook deze samenwerking met RAAL gunstig voor zowel de fans van de club als de fans van Golden Palace. Als RAAL-fan kan je er zeker van zijn dat wij jouw favoriete team de boost geven die het nodig heeft om zijn ware potentieel te bereiken. Spelers bij Golden Palace kunnen ook de vruchten plukken, aangezien we regelmatig wedstrijden en promoties kunnen aanbieden met RAAL-gerelateerde prijzen. Samen gaan RAAL en Golden Palace een mooie, groen-witte toekomst tegemoet!

Klik hier voor het persbericht.


cookies
adx