GoldenMillions-Pronostieken

01.06.2021

Kijk jij ook zo reikhalzend uit naar het komende Europees voetbalkampioenschap? We zijn zelfs zo opgewonden over het belangrijkste voetbaltoernooi van het jaar, dat we onze grootste prijzenpot ooit samengesteld hebben. Tijdens de eerste drie wedstrijddagen van het kampioenschap is er een prijzenpot van één miljoen (€1.000.000)!

Deelnemen aan deze wedstrijd is eenvoudig! Alles wat je hoeft te doen, is een toto-weddenschap te plaatsen op alle 12 wedstrijden van de 3 wedstrijddagen in de groepsfase. Ga nu naar onze vernieuwde sportboekpagina, bewijs ons jouw neus voor voetbalpronostieken en ga voor je kans om met een hoop geld aan de haal te gaan!

Zet nu in

Toto-bets: voorspel de uitslag zonder notering

Toto-bets zijn een nieuwe manier om te wedden op jouw favoriete sportwedstrijden. Het concept is eenvoudig: in plaats van odds, is er een prijzenpot te winnen. Je zet een vooraf bepaald bedrag in en maakt selecties naar jouw keuze. Als je al je voorspellingen juist hebt, win je een deel van de prijzenpot.

Onze GoldenMillions-wedstrijd, speciaal ontworpen om het Europees kampioenschap te vieren, heeft een prijzenpot van één miljoen euro! Je kan in 4 stappen deelnemen voor je kans om dit geld te winnen: tot €100.000 voor elke wedstrijddag die volledig juist voorspeld is en tot €1.000.000 in totaal als je alle 36 wedstrijden juist kan voorspellen vóór 11 juni.

Je kan zo vaak aan de wedstrijd meedoen als je wilt: je hebt maar €10 per wedstrijddag nodig om op alle 12 wedstrijden in te zetten. Waren je voorspellingen van de eerste wedstrijddag niet succesvol? Probeer het dan nog eens voor de tweede en derde wedstrijddag! Ben jij klaar om een winaar in ons nieuwe spel GoldenMillions te worden?

Zet nu in

3 x €100.000

Er zijn 3 wedstrijddagen in de groepsfase van het Europees voetbalkampioenschap. Elke wedstrijddag telt 12 wedstrijden. Kun jij de 12 uitslagen van elke van deze 3 wedstrijddagen voorspellen? Als je dat correct kan doen in een GoldenMillions-bet van minstens € 10, dan kan je cashen! De 3 keer €100.000 wordt verdeeld onder alle winnende spelers.

  • Voorspel correct de 12 uitslagen (overwinning voor team 1, gelijkspel, overwinning voor team 2) van de eerste wedstrijddag om mogelijk tot €100.000 te winnen. Je kunt aan dit deel van de wedstrijd meedoen door een GoldenMillions-bet van minstens €10 te plaatsen vóór 21 uur op 11 juni.
  • Voorspel correct de 12 uitslagen (overwinning voor team 1, gelijkspel, overwinning voor team 2) van de tweede wedstrijddag om mogelijk tot €100.000 te winnen. Je kunt aan dit deel van de wedstrijd meedoen door een GoldenMillions-bet van minstens €10 te plaatsen vóór 15 uur op 16 juni.
  • Voorspel correct de 12 uitslagen (overwinning voor team 1, gelijkspel, overwinning voor team 2) van de derde wedstrijddag om mogelijk tot €100.000 te winnen. Je kunt aan dit deel van de wedstrijd meedoen door een GoldenMillions-bet van minstens €10 te plaatsen vóór 18 uur op 20 juni.

Zet nu in

In totaal €1.000.000

Je kan 36 juiste voorspellingen verwijderd zijn om miljonair te worden! Als je 3 GoldenMillions-bets van elk €10 plaatst op alle 12 wedstrijden van elk van de 3 wedstrijddagen vóór 21 uur op 11 juni, dan zal je potentiële winst tot €1.000.000 bedragen - een bedrag dat verdeeld wordt over alle winnaars. Mis deze kans niet en probeer nu om de GoldenMillions te winnen!

Zet nu in


Archieven en ander nieuws