Griezelige games met Golden Halloween!

31.10.2020

We staan voor de griezeligste avond van het jaar: dit weekend is het Halloween! Wie houdt er niet van een beetje angstaanjagende fun? Dit weekend kun je dus het licht uitdoen en kippenvel krijgen met de griezelige games in onze Golden Halloween-selectie.

Maar opgelet, dit zijn geen games voor angsthazen! Maak kennis met de geesten, griezels en monsters die je staan op te wachten in onze Golden Halloween-selectie...

Golden Halloween

Ben je op zoek naar het meest uitgebreide casinogame-aanbod, dan hoef je niet verder te gaan dan Golden Palace. Met meer dan 1.500 games vind je altijd wel een game die bij jouw stemming past. Dit weekend hopen we dat je in de stemming bent voor bloed, want we laten je kennismaken met een reeks griezelige games om van te genieten! Durf jij de uitdaging aan?

Onze griezelige games

In deze speciale Golden Halloween-selectie word je begroet door geesten, heksen, duivels, zombies en nog veel meer griezelige nachtwezens! Je kunt genieten van Ghostly Towers, Voodoo Candy Shop en Halloween Jack van de bekende spelproviders Greentube, BF Games en NetEnt. Dan zijn er nog bloedstollende games van kleinere gamestudio's zoals Pumpkin Patch van Habanero, Halloween Witch van Booongo en Van Helsing: Book of the Undead van 1x2 Gaming.

Deel in de pret, als je durft!

Met zo'n schrikaanjagende selectie van premiumgames met Halloween-thema moet je onze uitdaging wel aangaan... Onthoud wel: deze games zijn niet voor de zwakkeren van hart! Ben jij dapper genoeg, dan hoef je dit weekend niet verder te kijken. Onze Golden Halloween-selectie wordt jouw gezelschap! Schrijf je nu in om deel te nemen aan de pret en win groots op onze Golden Halloween-selectie. Veel succes, want dat zal je nodig hebben als je het griezeligste weekend van het jaar wilt doorstaan...


Archieven en ander nieuws