Grootste weddenschapswinnaars: internationale toernooien

09.07.2019

De afgelopen weken werden voetbalfans getrakteerd op een echt internationaal buffet van voetbalwedstrijden! Op verschillende continenten werden ons toernooien aangeboden waarop we konden wedden om mooie winsten te boeken. Laten we eens kijken wie onze grootste winnaars zijn en hoe ze hun fortuin hebben verdiend!

Alex19d zet € 19 en wint € 1.467,50 met een verbazingwekkende 6-voudige multi-bet

We beginnen met Alex19d, die de dag van zijn leven had via een 6-voudige multi-bet met een ongelooflijke @77,24. Met zijn selectie deed Alex19d een inzet op 'Totaal aantal meer dan 2,5' in de wedstrijd tussen Chili en Peru van de Copa América @ 2,40. De wedstrijd eindigde, enigszins verrassend, met 0-3 in het voordeel van Peru, wat betekende dat onze speler de juiste keuze maakte. Een soortgelijke weddenschap in de Gold Cup-wedstrijd tussen Jamaica en de VS ('Totaal meer dan 2,5') @2,50 verhoogde de multi-bet van Alex19 nog meer. Nog enkele andere inzetten daarbovenop zorgden ervoor dat onze speler een verbluffende € 1.467,50 mee naar huis nam, en dat met een inzet van maar € 19. Geweldig gedaan, Alex19d, en bedankt dat je ons hebt laten zien hoe het moet!

voetbalclub haalt het van @63 en boekt winst van € 2.234,16

Als je denkt dat wedden op het resultaat niet de meest opwindende weddenschap is, kan je een inzet op de markt van ‘Rust/einduitslag' overwegen. Onze speler voetbalclub zette in op hoge odds als 'Rust/Einduitslag: Ghana/Gelijkspel" (versus Benin) @16, 'Rust/Einduitslag: Jamaica/Gelijkspel' (versus) Curaçao) @14 en 'Rust/Einduitslag: Honduras/Gelijkspel' (tegen El Salvador) @14. Deze 3 wedstrijden in de Afrikaanse Cup der Naties en de Gold Cup liepen precies zoals voetbalclub had gehoopt. Door deze risicovolle weddenschappen te combineren in 35 trebles slaagde onze speler erin zijn potentiële winst te verhogen en tegelijk mogelijk verlies te beperken. Uiteindelijk leidde dit tot een totale uitbetaling van meer dan 63 keer de inzet van 35 euro. Of een winst van € 2.234,16: wat een weddenschap!

Karlito007 wint krankzinnige accumulator van 17 wedstrijden

Het is bedrieglijk eenvoudig om zoveel mogelijk selecties in een weddenschap te plaatsen en te zien waartoe dat leidt. Normaal gezien zou je veel kleine kansen van ruim onder de @2,00 toevoegen om de situatie onder controle te houden, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. De geringste fout betekent immers het einde van je hele inzet. Maar af en toe laat een van onze spelers ons zien hoe het moet. Voer maar eens Karlito007 in, die 17 selecties in één multi-bet stak. De hoogste afzonderlijke odds bedroegen @1,80 voor winst van de VS tegen Engeland in het internationale vrouwentoernooi. Alle 17 voorspellingen van Karlito007 kwamen uit en zijn inzet van € 25 werd omgezet in een totale nettowinst van € 1.010,43. Gefeliciteerd met je 17 correcte voorspellingen en meer dan duizend euro, Karlito007!

Ontdek alle weddenschappen op @goldenpalace.be!


Archieven en ander nieuws