Grootste winstverhalen: duizenden en duizenden euro's op diceslotspellen!

08.07.2019

In de loop der jaren heeft goldenpalace.be het voorrecht gehad om heel wat mensen blij te maken met winsten van duizenden euro's die maar eens in een leven voorkomen. Laten we dieper ingaan op enkele van die grote winsten, die onze hoofden doen tollen en onze verbeelding op hol doen slaan!

tauros behaalt vijf opeenvolgende dagen een winst van 5 cijfers

Toen tauros op 12 november vorig jaar het dobbelspel Starmania opende, besefte hij nog niet dat hij een reeks winsten zou behalen, die tot op vandaag nog altijd ophef maakt! Die eerste dag verzekerde onze speler al een winst van €34.104. De dagen erop behaalde onze speler iedere dag tot 16 november een respectieve winst van €14.250, €12.050, €25.090 en als laatste €33.635. Dat is in totaal €119.129 in een weekje tijd. Een periode van ongelooflijk veel geluk!

timmy111 wint meer dan 100K in één keer

Speler timmy111 startte 2019 in een "winning mood". In de eerste week van het nieuwe jaar behaalde hij een winst van meer dan 100K op het dobbelspel Doubleplay Superbet! In dit prachtig kleurrijke diceslotspel kan je het aantal multipliers instellen (Doubleplay) evenals de reels waarop deze multipliers verschijnen (Superbet). Het zal je niet verbazen dat dit wel eens de weg naar grote winst kan zijn. Vraag maar aan timmy111, die op deze manier in één keer €102.089 verdiende.

Magische 83K voor hepiep

Voor onze laatste grote winst op een diceslotspel gaan we naar hepiep, die meer dan 83K verdiende met Merlin's Magic Respins. Ook deze game heeft de zeer lucratieve Superbet-optie, waarmee je het aantal gratis respins kunt bepalen dat je krijgt voor een volledige lijn van magische Merlin-symbolen. hepiep greep zijn kans kort nadat we het prachtige diceslotspel Merlin's Magic Respins hadden gelanceerd. Zo slaagde hij erin om een sessie af te sluiten met een winst van maar liefst €83.838,50.

Wist je dat ook jij evenveel geluk kan hebben als tauros, timmy111 en hepiep? Natuurlijk kan dat! Laat je fantasie de vrije loop en probeer het gratis uit dankzij ons welkomstgeschenk van €5 voor nieuwe inschrijvingen. Wanneer je besluit een storting te doen, ontvang je nog een tweede cadeau waarmee je winnaar kan worden. Vul de code GP250 in en ontvang 100% van je eerste storting. Zo kan je tot €250 extra krijgen!


Archieven en ander nieuws