Grote Black Friday-jacht: win vouchers voor bol.com!

09.11.2020

Met de feestdagen voor de deur wordt het stilaan tijd om te gaan winkelen en cadeaus voor jezelf of je dierbaren te kopen. Bij Golden Palace willen we je daar graag mee helpen. Daarom bedachten we onze Grote Black Friday-jacht, waarin je kunt spelen voor een deel van de prijzenpot van €20.000.

De prijzen bestaan uit vouchers voor de onlinewinkel bol.com, waar je winkelplezier volledig tot zijn recht kan komen. Maar eerst komt het speelplezier! We selecteerden 50 games voor jou om van te genieten. Wanneer je deze games start, begin je dadelijk te spelen voor vouchers van bol.com ter waarde van €50. Doe nu mee!

Grote Black Friday-jacht bij Golden Palace

Black Friday is traditioneel een van de drukste winkeldagen van het jaar. Dit jaar zullen de meeste aankopen natuurlijk online gebeuren. Dat betekent dan weer wel dat je altijd vindt wat je zoekt, zonder dat je aan een kassa in de rij hoeft te staan. Golden Palace wil daar dit jaar graag haar steentje aan bijdragen.

Speel nu dus mee in onze Grote Black Friday-jacht! De prijzenpot bedraagt €20.000 in de vorm van vouchers voor de onlinewinkel bol.com. Elke speler op goldenpalace.be maakt kans op deze vouchers door mee te spelen op een zeer uitgebreide selectie van 50 games. Door deze games te spelen, kan je tot €250 aan vouchers voor bol.com winnen!

Ga mee op prijzenjacht!

Klaar om deel te nemen aan de Grote Black Friday-jacht bij Golden Palace? Voor alle informatie verwijzen we je naar onze speciale pagina. Je leest er meer over welke games, hoe je precies jouw bol.com-vouchers kan winnen en de algemene voorwaarden.

Golden Palace gaf je al de kans om van thuis uit te spelen en te winnen. Deze Black Friday geven we je de kans om mee te spelen voor prijzen waarmee je van thuis uit kan shoppen! Schrijf je nu in op goldenpalace.be en start je jacht op de vouchers!


Archieven en ander nieuws