Grote competities leveren grote winnaars op!

22.06.2020

Met de terugkeer van de grootste Europese voetbalcompetities zijn ook onze sportwedders terug om ons te verbazen met hun sportkennis dankzij enkele uitgekiende voorspellingen. Onze spelers wonnen zo al duizenden euro’s de laatste maanden. De actie gaat onverminderd door in de Bundesliga, La Liga, de Premier League en Serie A, dus er is nog veel geld te verdienen. Laten we eens van dichtbij bekijken hoe enkele voorspellingen grote winst opleverden!

Grote uitbetalingen in zicht!

De laatste weken merkten we een terugkeer van grote uitbetalingen die duidelijk samenvalt met de verhoogde activiteit in de voetbalcompetities. Sycloni gebruikte een combinatieweddenschap met een inzet van €17,50 en won een totaal van €838,62. Deze weddenschap focuste zich op het aantal kaarten dat de scheidsrechter zou trekken in enkele Bundesligatoppers. Dit toont mooi aan hoe Sycloni zijn specifieke kennis gebruikte om te winnen. Nog indrukwekkender was de tweevoudgie weddenschap van Deliagirl. Zij kon een inzet van amper €10 ombuigen tot een uitbetaling van bijna 100 keer dat bedrag! Na haar weddenschap van 2 juni was ze €971,04 rijker.

murobek is terug!

Eén speler die zijn gevoel voor winst nooit verloor is murobek. Nu is hij terug om ons te tonen hoe hij met een zeer geslepen inzet op voetbalwedstrijden van 13 juni groot won. Door te gaan voor ‘Totalen Over/Onder’ over verschillende competities met onder andere de Bundesliga kon onze speler niet minder dan €2.834,01 winnen uit een inzet van maar €5. Zijn 8-voudige multibet voorspelde correct dat er meer dan 2,5 doelpunten zouden vallen in Bundelsigawedstrijden Wolfsburg – Freiburg en Hertha Berlijn – Eintracht Frankfurt. Wat een manier om terug te komen, murobek!

Word nu lid

Nu de Serie A zich aangesloten heeft bij de Bundesliga, La Liga en de Premier League, zijn de kansen op winnende combinaties opnieuw schier oneindig! Kan jij jouw sportkennis gebruiken om je voordeel te doen met enkele slimme voorspellingen en zo heel wat geld winnen? Word dan nu lid in onze sportwedgemeenschap! Kom onze odds op de grote Europese voetbalcompetities en andere sporten ontdekken. Ons Esportaanbod verdient een speciale vermelding, nu het Europees Kampioenschap League of Legends nog loopt als belangrijkste evenement. Ga voor winst!


Archieven en ander nieuws