Grote dicegame-winnaars: begin 2021

17.02.2021

Het aanbod van dice games op goldenpalace.be heeft bewezen dat het niets aan populariteit inboet. Elke maand wagen duizenden spelers hun kans op onze strategische dice games, dice slotgames en geautomatiseerde tafelgames. Vrijwel allemaal hebben ze maand na maand hun eigen succesverhalen te vertellen. En dat is waarom ook jij blijft terugkomen op zoek naar meer!

Mocht je inspiratie nodig hebben, dan kunnen we je plezier doen met de grootste succesverhalen van het nieuwe jaar tot nu toe. Niet verrassend spelen de strategische dice games van Airdice een prominente rol in dit overzicht van winnaars. Laten we kennis maken met de grootste winnaars van 2021 tot nu toe, de games die ze speelden en de enorme bedragen die ze wonnen!

fatoumata wint €10.580 op Infinity Dice

Infinity Dice is zonder twijfel onze populairste strategische dice game. Elke maand zien we enkele tienduizenden sessies. Het is dan ook geen verrassing dat er op deze absolute klassieker een enorme winst werd gemaakt. Die opvallende winst kwam op naam van onze speelster fatoumata, die na een speelsessie op Infinity Dice op 4 februari €10.580 aan haar Golden Palace-account mocht toevoegen. Mooi gedaan, fatoumata!

Infinity Dice
Pure

NANA1040 €12.206,01 op Pure

Fans van strategische dice games die graag zo snel en eenvoudig mogelijk winnen, zijn al lang gevallen voor Pure. Deze game biedt meer dan alleen een visueel pure strategische game-ervaring. Dankzij het jackpotsysteem met 3 jackpots van verschillende grootte, trekt dit spel elke maand duizenden spelers aan. Daarvan is NANA1040 in 2021 tot dusver de meest succesvolle gebleken met een sessiewinst van €12.206,01 op 6 januari.

bertolinie €30.500 op Diamond Double Wheel

Diamond Double Wheel kan al jarenlang bogen op een enorme en trouwe fanbase. Heel wat hardcore liefhebbers van dice games draaien elke dag opnieuw aan de dubbele wielen! Wat is jouw favoriete wiel, het geldwiel of het puntenwiel? Te oordelen naar de succesvolle sessie op 21 januari kreeg bertolinie een eerlijk deel van beide en won niet minder dan €30.500. Ongelooflijk! Proficiat, bertolinie!

Diamond Double Wheel

Schrijf je eigen winstverhaal

Dankzij ons uitgebreide aanbod aan dice games - niet alleen strategische dice games, maar ook een overvloed aan dice slotgames en tafelgames - kunnen we met trots zeggen dat we jouw eerste bestemming zijn voor online dice game-entertainment. Op goldenpalace.be ben je voor al je wensen aan het juiste adres! Tijd om je te registreren als je dat nog niet eerder hebt gedaan: jij kan wel eens degene zijn over wie we de volgende keer een artikel schrijven. Speel nu mee!


Archieven en ander nieuws