Grote jongens ontmoeten elkaar!

19.09.2019

Zaterdag wordt in Italië de Derby della Madonnina gespeeld: AC Milan krijgt stadsrivaal Inter Milan op bezoek. In de Ligue 1 in Frankrijk staat er met Olympique Lyonnais en Paris Saint-Germain eveneens een spektakelmatch op het programma. En ook Engeland krijgt eindelijk zijn grote wedstrijd: daar neemt Chelsea het op tegen Liverpool. Voor de grote jongens staat er heel wat op het spel dit weekend!

AC Milan - Inter Milan

Tijdens de wedstrijd tussen Associazione Calcio en Internazionale zaterdag om 21.00 uur verandert de Italiaanse hoofdstad van de mode in een voetbalgek pandemonium. Beide Milanese clubs kunnen bogen op 18 kampioenstitels, dus historisch gezien staan de twee Noord-Italiaanse reuzen op gelijke hoogte. De voorbije jaren was Inter echter de sterkste van de twee, ter,wijl de dominantie van AC wat naar de achtergrond verdween. Kunnen de Rossoneri hun rivaal verslaan en opnieuw met hun roemruchte geschiedenis aanknopen of slaagt de nieuwe aanvaller van de Nerazzurri, Romelu Lukaku, erin het thuisfeestje te verstoren in zijn eerste Italiaanse stadsderby?

Wed nu op de Derby della Madonnina!

Chelsea - Liverpool

Met Chelsea tegen Liverpool strijden in Engeland zondag om 17.30 uur twee van de grootste teams om de zege! De Reds zijn het te kloppen team, nadat ze al de Champions League wonnen en maar nipt het Engelse kampioenschap verloren. Chelsea heeft opnieuw gebouwd aan een ploeg om de kampioenschapstitel van 2016/2017 te evenaren. Met clubicoon en grootste doelpuntenmaker aller tijden Frank Lampard aan het roer is er hoop voor de Blues. Als dit het seizoen moet worden waarin Jürgen Klopp eindelijk de hoogste voetbalprijs in het Engelse voetbal wil behalen, dan is winst tegen Chelsea van het allergrootste belang.

Wed nu op Chelsea - Liverpool

Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain staat voor zijn moeilijkste opdracht van dit seizoen, wanneer het zondag om 21 uur naar Lyon trekt. Het Parijse sterrenteam staat op een logische eerste plaats in het Ligue 1-klassement. Lyon staat op een behoorlijk plaats 8, maar weet dat het voor betere plaatsten bestemd is. Winst tegen het beste Franse team van de recente geschiedenis zou de Gones de boost kunnen geven die ze nodig hebben. Nu Neymar heeft aangegeven bij PSG te blijven, wordt het opnieuw tijd voor de steraanvaller om de defensies van zijn tegenstander te geselen.

Wed nu op het Wereldkampioenschap basketbal!


Archieven en ander nieuws