Grote wedwinnaars: interlands

14.06.2019

Het zijn grote tijden voor gokkers die zich specialiseren in het voetbal. Er worden dezer dagen immers veel wedstrijden gespeeld wereldwijd. Van het internationale vrouwenvoetbaltoernooi tot de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020: veel spelers ontdekten de juiste odds en hadden het geluk aan hun kant met soms ongelooflijke noteringen. Laten we enkele winnaars bekijken en zien of we hun strategie kunnen ontmaskeren!

TONY486 wint meer dan 36 keer zijn inzet

Als eerste op onze lijst van winnaars vinden we TONY486, die erin slaagde zijn inzet van €10 maar liefst 36 keer te verzilveren met een grote inzet op interlands vorig weekend. Deze multi-bet omvatte zekerheden zoals winst voor België in zijn kwalificatiewedstrijd voor Euro 2020 tegen Kazachstan @1.03, maar ook meer risicovolle keuzes zoals winst voor Polen tegen Noord-Macedonië @1.95. Onze speler combineerde niet minder dan 30 van dergelijke wedstrijden in één multi-bet en zag al zijn voorspellingen uitkomen! Dergelijke kleine inzetten lijken misschien weinig waardevol, omdat je het risico vergroot voor een relatief kleine winst, maar hier werd het perfect uitgevoerd wat leidde tot een winst van €368,42.

Chriscoz wint een klein fortuin met kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020

Op dezelfde manier als TONY486 bladerde Chriscoz door ons sportboek naar de beste noteringen om ze te bundelen in een mooie multi-bet. Onze speler koos uiteindelijk voor 22 selecties in deze accumulator en zette €40 in op succes in alle wedstrijden. Waar een gewone 1X2 weddenschap niet interessant genoeg leek, fleurde Chriscoz zijn weddenschap nog eens op met de eveneens populaire markt van ‘Totaal meer dan', zoals met een slimme keuze voor 'Totaal meer dan: 1,5' in de Euro 2020-kwalificatiewedstrijd IJsland - Turkije @1.51. Thuiswinst voor Polen tegen Israël @1.53 deed zijn totale odds eveneens stijgen. Aan het eind van de laatste wedstrijd behaalde Chriscoz met zijn selectie en een inzet van €40 maar liefst €2.035,64 winst.

fabrice17 gaat naar huis met €1.833,50

Onze speler fabrice17 vond tal van interessante selecties in een ruim aanbod van interlands op goldenpalace.be, waarbij verschillende wedstrijden tegelijk plaatsvonden. Een van de slimme keuzes in zijn combinatie van negen selecties was een 'Totaal Over: 3,5' in de ongelijke wedstrijd tussen de Faeröereilanden en Spanje. Met de vlotte 1-4 winst van Spanje tegen de kleine noordelijke eilandnatie was de notering @1.73 een mooie keuze als aanvulling op de andere selecties van fabrice17. Al zijn selecties bleken winstgevend en onze speler sloot zijn multibet af met € 1.833,50 meer op zijn account. De winst is des te indrukwekkender als je het totaal van fabrice17 bekijkt: hij vermenigvuldigde zijn inzet van €25 maar liefst 73 keer!

Tot slot een grote proficiat voor Jawatte, die erin slaagde een inzet van €5 bijna 60 keer te vermenigvuldigen! Met een multi-bet op slechts 6 interlands won onze speler €297,20. Je kunt proberen deze winst te evenaren door je eenvoudigweg te registreren, mocht je dat nog niet gedaan hebben, en zo de gratis welkomstbonus van €5 te ontvangen die elke nieuwe registratie krijgt! Bij de eerste storting geven wij je bovendien nog een extraatje, namelijk 100% van je gestorte bedrag tot een bonus van maximaal €250. Ga ervoor nu de interlands elkaar in snel tempo opvolgen!

Wed nu op het internationale vrouwenvoetbaltoernooi!

Wed nu op de Copa América!

Wed nu op de Africa Cup of Nations!


Archieven en ander nieuws