Grote winnaar: NOULA21 behaalt €10.175 op Endless Treasure

01.04.2019

Endless Treasure, ons recentste slotspel van Scientific Games, is nog maar uit sinds vorige woensdag, maar toch maakte het spel al een grote winst mee. De gelukkige speelster was NOULA21: zij kon een sessie afsluiten met €10.175 extra op haar rekening.

Oosterse culturen hebben tal van symbolen voor geluk, voorspoed en fortuin. Als je al deze samenzet, dan krijg je Endless Treasure, rijkdom zonder einde! Er zijn tal van manieren waarop je epische winsten kan maken, want je kan het aantal speciale gelukssymbolen die voorkomen op de vijf rollen kiezen. Endless Treasure heeft zelfs vier verschillende jackpots om je verder te verleiden: mini, minor, major en grand. Deze jackpot is inzetgebonden, zo kan je dus altijd een veelvoud van je inzet winnen. Tot wel 2.500 keer, om precies te zijn.

NOULA21 had niet veel tijd nodig om dit genereuze slotspel te leren kennen. In één sessie vorige donderdag draaiden de rollen haar een ferme winst van €10.175. Deze winst op zich is al een vermelding waard, maar wat ons echt enthousiast maakt is dat dit zo snel gebeurde na de lancering van Endless Treasure: binnen de 24 uur. Van een vliegende start gesproken!

En jij, geloof jij in het fortuin van Oosterse culturen? Probeer het dan zelf: we geven je €5 welkomstbonus bij registratie, en een 100% bonus bij eerste storting. Dat betekent dat we je het gestorte bedrag extra als bonus geven. Zo kan je tot €500 verkrijgen!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx