Grote winnaar: winst van ruim €20.000 op Infinity Dice!

29.07.2020

Infinity Dice blijft een van de populairste games in ons aanbod. Iedere week, iedere maand opnieuw zien we dat zowel de ervaren wedder als de nieuw ingeschreven speler voor deze klassieker kiest. En natuurlijk maken heel wat van hen mooie winsten! Een winst van enkele honderden tot enkele duizenden is niet ongewoon, maar wat Svekke1984 op 24 juli voor elkaar kreeg, deed ons versteld staan. In één enkele sessie op Infinity Dice verdiende hij het duizelingwekkende bedrag van €22.000. Een waanzinnige winst!

Infinity Dice

Infinity Dice is natuurlijk geen onbekende voor goldenpalace.be. Deze strategische dicegame van de bekende spelprovider Airdice kan prat gaan op een even elegant als visueel ontwerp en dito gameplay. Strategische dicegames laten zich gemakkelijk spelen en geven je een groot gevoel van controle bij het uitstippelen van je strategie. Je kunt ervoor kiezen lijnen te maken met vaker voorkomende, maar minder winstgevende symbolen. Of je kunt ervoor kiezen alleen maar hoge winsten na te streven via winnende lijnen met minder voorkomende symbolen. De keuze is volledig aan jou.

Mysterygames

Svekke1984 heeft zijn keuze afgelopen vrijdag, 24 juli, zeker weten te maken! In zijn meest winstgevende speelsessie van de dag wist hij de mythische grens van €20.000 te overschrijden - en niet een klein beetje! Svekke1984 heeft zijn verbazende winst te danken aan de zeer lucratieve mysterygamefeature. Met de mysterygames die je in het bonusspel kan winnen (tot 15 beurten!), kan je voor elke winnende combinatie de beloning van 1.000 punten behalen. Op deze manier leveren elke 100 of meer punten de maximale beloning op per betaalde spin!

Word nu lid

We hebben het gevoel dat het niet lang meer zal duren voordat Infinity Dice opnieuw toeslaat. Elke spin kan het bonusspel activeren, en met een korte, spannende spin aan het Infinity Wheel kun je je prijs verdienen. Overtuigd? Kom dan nu naar de King of Fun in zijn Kingdom of Fun! Er wacht je een heel nieuwe wereld van eindeloos vermaak op goldenpalace.be. Waarom nog langer wachten? Kom en ontdek nu ons aanbod aan dice games!

Klik het icoon om te spelen!

Infinity Dice


Archieven en ander nieuws