Grote winnaars in de maand mei

10.06.2020

Onze dicegameselectie blijft een populaire bestemming voor zowel geharde veteranen die weten hoe je het meest uit de spellen kan halen en de nodige risico’s durven nemen als meer gewone spelers die op eigen tempo naar hun geluksreeks jagen. Als we terugkijken naar de maand mei, dan zijn we blij te zien dat er tal van spelers duizenden euro’s winst maakten op onze strategische dicegames. Laten we een kijkje nemen naar de grootste winnaars, die samen meer dan €30.000 mee naar huis namen op Pure, Mega Wheels en Infinity Dice!

Pure winst voor MorGanervx

Pure is een strategisch dicegame dat zijn naam dankt aan zijn visueel nette benadering. Plaats gewoon de dicekolommen in de zachtblauwe vakken zodat je de meest waardevolle combinaties maakt. Dit strategische dicespel heeft een vaste jackpot om voor te gaan in het bonusspel! MorGanervx haalde het meeste uit deze klassieker van provider Air Dice toen ze €10.600 won in één sessie op 2 mei!

taniamo06’s megawinst op Mega Wheels

Nog zo’n klassieker van Air Dice die regelmatig megawinsten ziet is Mega Wheels. Deze keer was deze strategische dicegame het toneel van een massieve winstreeks voor taniamo06, die met €10.579 in winst eindigde op 6 mei. Sterk gespeeld! Mega Wheels heeft ook een jackpot die mogelijk tot €25.000 telt, maar haar is die variabel. Dat betekent dus dat je tot 1.000 keer je inzet kan winnen aan het bonuswiel!

Daar is Infinity Dice terug

De grootste winst van de voorbije maand gebeurde op Infinity Dice, zonder twijfel Air Dice’s populairste strategische dicegame op goldenpalace.be. Eender welke speler die al een tijdje op goldenpalace.be speelt kent de berichten over de ongelooflijke winsten op deze game! Deze keer brachten de vele mysterygames die het spel te bieden heeft de sleutel tot succes voor Sevina, op 20 mei. Deze speler beëindigde haar sessie met niet minder dan €11.200!

Word nu lid

Droom je er nu ook van om meer €10.000 te winnen? Ga er dan voor en probeer deze spellen uit! Als je je nog niet registreerde, dan nodigen we je graag uit om nu lid te worden. De King of Fun wacht je op om zijn fortuin met je te delen. Misschien kan jij wel de volgende speler worden die grote winst maakt op een van deze – of eender welk ander – dicegames?

Klik het icoon om te spelen!

Pure

Klik het icoon om te spelen!

Mega Wheels

Klik het icoon om te spelen!

Infinity Dice


Archieven en ander nieuws