Grote winst op Black Lotus

7 juli 2022

Ons aanbod aan strategische dicegames blijft een van de meest populaire bestemmingen voor spelers die op zoek zijn naar een grote winst met een relatief kleine investering. Vandaag kijken we naar een verbluffende winst op Black Lotus, één van de recente toevoegingen aan onze line-up van Airdice-games. Onze speler gene05 verdiende niet minder dan €14.003,31 in één sessie hier! Laten we er eens induiken en ontdekken hoe dit tot stand kwam...

€14.003,31 op Black Lotus van Airdice

Strategische dicegames zijn altijd een welgekomen bron geweest voor winsten van honderden en duizenden euro's door onze gelukkige spelers. Maar zo nu en dan komen we een winst tegen die zo opmerkelijk is dat we het gevoel hebben dat we de gelukkige winnaar in de schijnwerpers moeten zetten. Dat is wat we hier doen voor gene05, die €14.003,31 won in één gelukkige sessie. De mysterygames, waar elke winst het maximale bedrag uitbetaalt voor de inzet waarmee je speelt, speelden de grootste rol in deze winst. Hoe zit het met jou, ben jij er ooit in geslaagd om een aantal van deze mysterygames te bemachtigen? Het proberen waard!
 

IK SPEEL NU ➤

Black Lotus in een notendop

De Black Lotus staat op het punt te bloeien, en wanneer dat gebeurt, zul je rijkelijk beloond worden... En alles wat je nodig hebt is de juiste strategie en wat geluk! Black Lotus is een strategisch dicegame van onze jarenlange partner Airdice, dus je weet dat je een goed gemaakte strategisch dicegame krijgt dat een paar trucs in zijn mouw heeft om je naar de grootste winsten te leiden. Vraag maar aan gene05! De snelste manier om te winnen is het waardevolle bonuswiel in het spel, waar je 5 spins krijgt. Hier kan je landen op een van de vele sectoren die mysterygames geven, of zelfs de progressieve jackpot, die op dit moment meer dan €5.000 waard is!

IK SPEEL NU ➤


cookies
adx