Grote winst op Diamond Double Wheel: 10 tot 10K

12 augustus 2022

Diamond Double Wheel is een echte klassieker bij goldenpalace.be. Al zowat onze hele geschiedenis lang is dit strategische dicegame van Airdice een immens populaire game die even succesvol is gebleken bij spelers die op zoek zijn naar een grote winst. Week na week hebben we spelers die honderden, zo niet duizenden winnen, maar wat we eerder deze week zagen is echt verbazingwekkend: Fox2000 veranderde 10 in 10K!

  • Strategie over 4 vakken
  • Extra punten te winnen
  • Bonuswiel
  • Mysterygames
  • Inzetbereik: €0.25 - €25
Diamond Double Wheel

Samen met andere games van Airdice zoals Infinity Dice is Diamond Double Wheel een van onze grootste hits in het segment van strategische dicegames. Het staat al enkele jaren in onze lijst van meest populaire games! De reden voor zijn nooit aflatende populariteit? Het herkenbare gameplay, ten eerste, maar nog belangrijker: het bonuswiel met geldprijzen, puntenprijzen of mysterygames. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

10 tot 10K

Spelen met een bescheiden inzet van €10 en plotseling €10.000 winnen - 1.000 keer de inzet! Dat is wat er gebeurde met een van onze gelukkigste spelers van de zomer tot nu toe. Maak kennis met Fox2000, die zijn grote doorbraak won met Diamond Double Wheel, een echte klassieker die geliefd is om zijn genereuze mysterygames en prijzen aan het bonuswiel. We kijken nu al uit naar de volgende grote winnaar. Zou jij het kunnen zijn? Ga er dan nu voor!


cookies
adx