Grote winst op Golden December Sports-uitdaging: 173 keer de inzet!

3 januari 2022

Met een afzonderlijk toernooi en een prijzenpot van €15.000 richtte onze 2021 Golden December-promoactie zich ook naar sportwedden. Onze sportwedders waren daar duidelijk van op de hoogte, en met goede reden: behalve de extra winst met het voltooien van opdrachten kon je immers ook met gewone weddenschappen veel geld verdienen! En dat is wat Loklm89 deed op 30 december. Lees hieronder meer over zijn geweldige winst!

Multibet-madness kan lonend zijn!

Wat is de grootste multibet die jij ooit gewonnen hebt? Zelfs winnen met een 4-voudige of 5-voudige multibet kan best moeilijk zijn, want met elke inzet die je aan je selectie toevoegt stijgt het risico. De beloning is echter groot als je erin slaagt te winnen: al je noteringen worden immers vermenigvuldigd, niet opgeteld!

Loklm89 plaatste een eerder lage multibet met maar liefst 8 selecties op voetbalwedstrijden uit heel Europa - en hij won! Zijn weddenschap bevatte selecties op Engelse, Portugese en Turkse voetbalwedstrijden die op de avond van 30 december werden gespeeld. Winst met alle 8 deze selecties was een geweldige prestatie!

Loklm89 wint €1.727,19 met een inzet van €10!

Inderdaad, onze gokker koos voor een eerder bescheiden inzet van slechts €10, maar wist die binnen enkele uren met bijna 173 te vermenigvuldigden. Dat is hoe je winst maakt op goldenpalace.be! Loklm89 heeft ons laten zien hoe je het moet aanpakken: een slimme combinatie van verschillende voetbalcompetities en  verschillende markten.

In elke omstandigheid weten waarop je moet inzetten, is essentieel om te winnen: 1X2 is altijd een populaire keuze, maar net als Loklm89 kan je voor meer effect de zaken combineren met ‘Beide teams scoren: ja/nee' en noteringen van net onder @2.00. Maar de keuze ligt natuurlijk helemaal bij jou: versla nu de weddenschap van Loklm89!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx