Grote winst: zwartelola007 wint bijna 70K op Lucky Streak 1

14.05.2019

Onze speler zwartelola007 verzekerde zich van een groots weekend op goldenpalace.be. Vorige vrijdag speelde ze enkele sessies op het populaire slotspel Lucky Streak 1 van Endorphina. Ze sloot 2 sessies af met een verbluffende winst van in totaal van bijna €70.000!

Lucky Streak 1 is de eerste in een reeks van 3 klassieke slot games van de bekende spelprovider Endorphina. Verwacht tal van heerlijke fruitsymbolen, zevens, en een royale portie wilds om ervoor te zorgen dat je blijft hangen! Leun achterover in je meest comfortabele stoel en trakteer jezelf op een aantal grote winsten - tenminste, als je een lucky streak krijgt...

En dat is precies wat zwartelola007 voor elkaar kreeg. Een van haar sessies op vrijdag eindigde in een reusachtige winst van €27.708. En dat is nog maar het begin van dit geweldige succesverhaal: in een andere sessie behaalde ze een gigantische winst van maar liefst €41.898. Het weekend was amper van start gegaan en zwartelola007 had al €69.606 winst gemaakt!

Een geweldige lucky streak voor zwartelola007 met een spel dat duidelijk zijn naam niet heeft gestolen! Wie weet behaal ook jij zo’n grote winst? Je kunt een voorproefje krijgen dankzij onze gratis welkomstbonus van €5 en onze eerste stortingsbonus GP500, waarmee je tot €500 aan bonussen krijgt. Schrijf je nu in ontdek er alles over!


Archieven en ander nieuws