Grote winsten op dice games mei 2021

25.05.2021

Ons aanbod aan dicegames blijft aan populariteit winnen. Onze recente toevoeging van prachtige dicegames van Gaming1 bewijst dat we ons aanbod ook voortdurend uitbreiden. En met succes! Slechts enkele weken na de lancering van de dicegames van Gaming1 konden we al honderden spelers blij maken met mooie winsten.

Sommige winsten zijn echter groter dan andere, en dat is niet alleen zo bij Gaming1! In het winnaarsoverzicht van vandaag zien we opnieuw een bekende strategische dicegame verschijnen... Laten we eens kijken hoe onze meest succesvolle spelers de grenzen wisten te doorbreken met winsten van in totaal meer dan €10.000. Word jij onze volgende grote winnaar?

jabertemsemani wint €10.210 op Dragon Fury (Gaming1)

Gaming1 is onze nieuwste provider van dicegames. Met zowel diceslotgames als strategische dicegames kan het aanbod van deze spelprovider niet completer zijn. Een van de meer opvallende games in het portfolio van Gaming1 is Dragon Fury. Een van onze spelers, jabertemsemani, had het al snel in de gaten en verspilde geen tijd om op winstjacht te gaan. Een succesvolle speelsessie op 9 mei sloot hij af met een winst van €10.210. Zo moet je het aanpakken!

Dragon Fury
Infinity Dice

pacmanneke wint €20.000 op Infinity Dice (Airdice)

Kijk eens aan: opnieuw winnaars op dicegames aan het feest, en opnieuw is Infinity Dice erbij. Als je deze artikelen hebt gevolgd hebt, dan weet je dat Infinity Dice veruit onze meest winnende strategische dicegame is. Deze keer was pacmanneke ge gelukkige winnaar: zijn sessie op 14 mei leverde een winst op van €20.000. Dankzij de mystery games, dat spreekt voor zich!

Jij kan onze volgende winnaar zijn!

Je ziet, meer is er niet nodig om grote winsten te maken op goldenpalace.be: kies de juiste game, maak optimaal gebruik van het spelaanbod, voeg er een beetje geluk aan toe en voor je het weet sta je in onze lijst van winnaars! Nu je weet hoe het werkt, is het tijd om het zelf te proberen. Registreer als je dat nog niet eerder hebt gedaan en zoek de dicegame die bij jou past. Grote winsten liggen in het verschiet - waar wacht je nog op?


Archieven en ander nieuws