Grote winsten op dicespellen in december 2019

04.01.2020

Voor ze het nieuwe jaar in te stapten, haalden enkele van onze spelers het meeste uit onze populaire strategische dicespellen. Deze gelukkige spelers hadden succes met een aantal echte evergreens in ons aanbod van dice games. Liefhebbers van strategische dicespellen weten ongetwijfeld al over welke spellen we het dan hebben... Laten we eens kijken wie de gelukkige winnaars zijn en hoeveel ze hebben gewonnen!

Op de eerste dag van december was er al een eerste grote winnaar: barry19 won €13.420 op ons populairste strategische dicespel, Infinity Dice! Maar hij was niet de enige die zo succesvol was met dit dicespel. Aan het einde van de maand december, op kerstavond om precies te zijn, wist ook onze speler concetto een winnende sessie af te sluiten met €10.850. Allemaal dankzij de erg lucratieve mystery games!

Infinity Dice

Pure

Onze volgende winnaar is pieterder, die voor een ander populair Air Dice-spel koos: Pure. Dit strategische dicespel is inderdaad zo zuiver als het helderste ijs, met heldere en vlotte visuals, een aanpak zonder omwegen en natuurlijk een bonusronde waarin mystery games verborgen zitten. Dit spel bevat zelfs 3 jackpots om te winnen, waarvan de grootste nu al opnieuw €10.621,60 bedraagt. In zijn succesvolste sessie eindigde pieterder met €12.958,45.

Het grootste succes van december vond plaats op 20 december, toen onze speler marspirou besloot een spelletje Spirit Sisters te starten. In dit strategische dicespel vecht je voor de mensheid met de hulp van de Spirit Sisters. Het lijkt erop dat marspirou veel plezier heeft beleefd aan het verslaan van een buitenaardse plaag, want zijn succesvolle sessie bracht duizenden euro's op. Aan het einde had hij een nettowinst van €14.400. Mooi gespeeld, marspirou!

Spirit Sisters

2020 is nog maar net begonnen, maar we kijken er nu al naar uit om nieuwe spelers te verwelkomen in onze club van grote winnaars op dice games! En waarom zou jij dat niet kunnen zijn? Schrijf je nu in en probeer het uit! Word jij de eerste speler op onze winnaarslijst van 2020?


Archieven en ander nieuws