Halve finales van de Champions League en de Europa League

28.04.2021

In zowel de Champions League als de Europa League zijn we aan de halve finales toegekomen. Er blijven nog 4 teams over in beide competities en door het systeem van directe uitschakeling na 2 wedstrijden is er geen ruimte voor fouten. Het podium staat klaar, de inzet is hoog: ben je klaar voor enkele spannende avonden?

In een van de halve finales in de Champions League staan er twee giganten tegenover elkaar die beide op eindwinst uit zijn. Maar ook de Europa League brengt spektakel voor voetbalfans en sportgokkers. Laten we de wedstrijden van naderbij bekijken en zien hoe we winst kunnen maken met slimme weddenschappen!

Paris Saint-Germain - Manchester City (woensdag 28 april, 21.00 uur)

De Champions League is dit jaar gul voor voetballiefhebbers over de hele wereld: al in de halve finales krijgen we wat een spectaculaire finale had kunnen zijn! Paris Saint-Germain slaagt er nog niet in de Champions League te winnen, maar kwam er vorig jaar dicht bij, toen het de finale verloor van Bayern München. Ditmaal heeft de Parijse sterrenploeg in de vorige ronde al wraak genomen op hun Duitse rivalen.

PSG wil absoluut deze prijs, maar ook Manchester City is vastbesloten om voor het eerst een Champions League-trofee te winnen. De Sky Blues hebben een geweldige reeks achter de rug. PSG verslaan in de Champions League zou de bekroning kunnen zijn van een ongelooflijk seizoen. Natuurlijk is dit nog maar de halve finale, maar beide teams zouden best wel eens in deze wedstrijd voor hun grootste hindernis kunnen staan ... Kan jij de uitslag voorspellen?

Manchester heeft het voordeel met een uitdoelpunt en een 1-1 gelijkspel is @6,60 waard!

Zet nu in op Paris Saint-Germain - Manchester City!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Manchester United - AS Roma (donderdag 29 april, 21.00 uur)

Ook in de tweede Europese competitie, de Europa League, staat er een wedstrijd met gegarandeerd spektakel op het programma. Met Manchester United tegen AS Roma staan twee kanshebbers op de eindwinst tegenover elkaar in de 2 halve finalewedstrijden. Manchester United zag plaatselijke rivaal Manchester City los door Premier League spelen, dus zet het nu zijn zinnen op de Europa League.

Op weg naar de finale tegen hetzij Villarreal of Arsenal, moeten de Red Devils het tegen AS Roma opnemen. De Giallorossi zijn bijna niet meer in de running voor Europese tickets in hun eigen Serie A, dus ook zij zullen zich volledig op de Europa League focussen. Met zoveel focus op dezelfde finale zou dit wel eens een heel nerveuze, zwaarbevochten strijd kunnen worden. Ga naar ons sportboek en ontdek de beste noteringen!

AS Roma neemt een optie op de finale met een gelijkspel @4,20!

Zet nu in op Manchester United - AS Roma!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws