Hier is de gelukkige winnaar van onze verloting van €5.000: fishou01 wint de knappe som!

26.07.2016

Onze Euro 2016-promoties met een totale prijzenpot van €50.000 waren een enorm succes! Vele deelnemers haalden leuke prijzen binnen, maar een van hen won €5.000 ineens dankzij een gelukkige trekking. Fishou01 won de volledige verlotingsprijs: een knappe som van €5.000!

Voor deze verloting lieten we onze deelnemers spelen voor tickets die konden gewonnen worden doorheen de Euro 2016-promoties. In totaal deelden we 8288 tickets uit, en natuurlijk bleek er maar een ticket het winnen lot te zijn, en de winnaar krijgt alles! Uiteraard komt er bij een verloting altijd geluk kijken, maar fishou01 ging de uitdaging enthousiast aan. Hij verzamelde 68 tickets op een maximum van 115 per speler, allemaal om te proberen zijn kansen voor de hoofdprijs te verhogen.

Onze speler overwon hindernissen die makkelijk te nemen waren, zoals het maken van één storting (1 ticket) of het plaatsen van één bet op alle wedstrijden van de Rode Duivels op één na (8 tickets). Hij verhoogde zijn kansen ook gewoon door te spelen en te wedden op alle promotiedagen op 5 na (13 tickets). Zoals je ziet: het was niet specifiek nodig van groot te spelen om een realistische kans te maken op onze verlotingsprijs van €5.000!

Onder de moeilijkere uitdagingen die fishou01 met succes aanging, was een 24ste plaats op de ranglijst Silver. Hier miste hij de cashprijzen voor de top 20, maar door binnen de top 25 te eindigen, kon hij er toch nog het meeste uithalen (15 tickets). Daarenboven overwon hij de flinke individuele uitdagingen met bewonderenswaardig enthousiasme, en haalde zo de hoogste beloning in de eerste fase van de individuele uitdagingen, en de op een na hoogste beloning voor de latere twee fases (31 tickets in totaal).

Natuurlijk komt bij de trekking meer geluk kijken, en eender welk ticket kon de winnaar zijn. Deze keer besliste Dame Fortuna dat fishou01 aan de beurt was om te winnen. Gefeliciteerd, fishou01, we hopen dat je het meeste van je prijs kan maken!

Archieven en ander nieuws