Hoe werken de mystery games

10.11.2020

Strategische dice games zijn niet alleen heel leuk om te spelen, ze maken ook integraal deel uit van het succes van veel van onze spelers. Dat kunnen we deels verklaren door het feit dat dit type game op goldenpalacedice.be in zekere mate controle toelaat over welke strategie je volgt op weg naar je winst.

Een andere reden zou kunnen zijn dat veel van deze games een soort van jackpot hebben. Maar de meest winstgevende feature van strategische dice games is misschien ook wel de minst gekende. Laten we vandaag het mysterie van de mystery games ontrafelen en nagaan hoe je ze kunt gebruiken om grote winsten te maken!

Mystery games zijn een gemeenschappelijke feature in strategische dice games. Je vindt ze vaak terug in de bonusrondes van deze games. Meestal bevat deze bonusronde een soort van wielmechanisme dat je bonusprijs bepaalt. Die prijs kan bestaan uit punten voor nog meer winst, een geldprijs die meerdere keren je inzet waard is en een of meer van deze legendarische mystery games.

Als je het geluk hebt om een of meer mystery games te winnen, lijkt het op het eerste gezicht alsof je met lege handen terugkeert naar de hoofdgame. Laat je echter niet voor de gek houden, want nu staan je mystery games op het punt te beginnen! Maar voordat je start, is het belangrijk te weten dat mystery games nog altijd betaalde games zijn: je kunt deze mystery games alleen spelen met de inzet die je gebruikte toen je ze won.

Ga dus gewoon door met spelen zoals je normaal zou doen, je zult het mysterie snel genoeg ontdekken! Streef naar elke combinatie van verticale of horizontale winlijnen in de beschikbare slots en wanneer je minstens 100 punten verdient (het standaard minimum voor een winnende uitbetaling), krijg je een beloning alsof je 1000 punten hebt verdiend. Op die manier kan je een honderdvoud van je inzet terugwinnen!

Natuurlijk zijn de mystery games niet de enige feature die winnaars aantrekt in strategische dice games. Deze games hebben heel wat te bieden, net zoals alle andere in ons uitgebreide en zeer gevarieerde online game-aanbod. Golden Palace heeft het echt allemaal als het gaat om online gaming entertainment! Registreer je nu en ons aanbod van bijna 2000 games op goldenpalace.be ligt binnen handbereik. Kom en speel mee!

Infinity Dice
Pure
Diamond Double Wheel
Spirit Sisters

Archieven en ander nieuws