Infinity Dice in het spotlicht

25.06.2019

Het strategisch dicespel Infinity Dice is al jarenlang een van onze populairste games. Tal van spelers hebben met dit spel hun grootste successen behaald. Het spel werd enkele jaren geleden ontworpen en gelanceerd door de bekende spelprovider Airdice. Je bent dit juweeltje van een game ongetwijfeld al tegengekomen. Er zijn een aantal factoren die de populariteit van dit spel kunnen verklaren, maar we moeten toch iets verder gaan om te zien waarom dit spel zoveel teweeg heeft gebracht vanaf het moment dat het bij goldenpalace.be verscheen…

De stijl van gameplay

Als je het spel voor het eerst opent, zal je verrast zijn hoe eenvoudig Infinity Dice is om te navigeren en te spelen. Doe gewoon je inzet en start met spelen! Je kunt je eigen strategie volgen om de gewenste winst te behalen: maak optimaal gebruik van alle 4 de slots om vooruit te plannen. Als je niet weet hoe je verder moet, laat je dan gewoon leiden door de hints en autoplay! Een kleine tip van pro’s voor Infinity Dice: reserveer 1 slot voor bonussymbolen en kijk hoe ver je daarmee komt. Je zult versteld staan hoe vlug je een bonusspel bereikt!

Het bonusspel

3 Infinity-bonussymbolen, dat is het enige wat je nodig hebt om het bonusspel te activeren. Deze speciale symbolen komen vaak genoeg langs, zodat het najagen ervan de moeite waard en mogelijk ook lonend is. Als je eenmaal het bonusspel hebt bereikt, kom je terecht bij het mathematisch meest fantastische bonuswiel dat je ooit hebt gezien! Ga met het Infinity-symbool voor een spin en win een van de vele prijzen: geld, punten of...de felbegeerde 15 mystery games die het spel zo aantrekkelijk maken!

Mystery games

Wat mensen aantrekt in Infinity Dice zijn de mystery games. Mocht je nog nooit een mystery game gespeeld hebben, dan zal je merken dat het mysterie lang niet zo groot is als de naam doet vermoeden. Mystery games zijn gewoonweg regelmatige beurten, waarbij je de maximale prijs krijgt voor een aantal punten die anders een winst zou opleveren. Het mysterie zit dus eigenlijk in de sensatie van het ontdekken wanneer je de grootste prijs voor je inzet krijgt. Infinity Dice bevat niet minder dan 15 van deze lonende games om het bonusspel te winnen. Wie kan hieraan weerstaan?

Infinity Dice

Als je Infinity Dice zelf wilt uitproberen, dan kan dat gratis dankzij onze welkomstbonus van € 5 voor nieuwe inschrijvingen. We belonen ook de eerste stortingen met een bonus: je kunt tot 100% van je eerste storting en op die manier tot € 250 aan bonus krijgen! Dat volstaat ruimschoots om Infinity Dice in het echt te gaan spelen. De poort naar de mystery games staat voor je open!


Archieven en ander nieuws