Infinity Dice slaat opnieuw toe

28.04.2020

De strategische dice game Infinity Dice van spelprovider Airdice heeft een legendarische status op goldenpalace.be. In de loop der jaren wisten honderden spelers al een klein fortuin te verdienen met deze klassieker! Geen wonder dus dat deze populaire game vaak verschijnt in onze artikelen over grote winsten die worden behaald in het universum van dice games. Deze keer is het onze speler barry19 die het meeste uit zijn sessies op Infinity Dice wist te halen. Laten we eens kijken hoe dat in zijn werk ging!

Een speler die duidelijk heeft aangetoond hoe je succesvol door Infinity Dice navigeert, is barry19. Behalve recente successen op een reeks andere games wist onze speler het meeste te halen uit zijn sessies op onze klassieke dice game. Hij begon met een bescheiden storting van €75 en slaagde er via geluk en strategisch inzicht in zijn inzetbedrag te verhogen. Na verloop van tijd kon hij beurten van €25 spelen en het is tijdens een van deze sessies dat de grote doorbraak kwam.

Door op zoek te gaan naar de hoogste beloningen die via de bonussymbolen behaald kunnen worden, won barry19 een trip naar het Infinity bonuswiel. Hij moet in onze eerdere artikelen hebben gelezen dat dit de plek is waar er dankzij de mystery games hoge winsten te behalen zijn. Zijn geluk bleef voortduren aan het wiel, waar hij het maximum aantal van 15 mystery games won. Daarvan keerden er 7 de maximale winst uit voor zijn inzet van €25. Dat betekent 7 keer €2.500, dus in totaal €17.500. Een ongelooflijke prestatie!

Door de vele features gericht op een rustige gameplay kan je Homestead rustig aan spelen. Je krijgt vanzelfsprekend heel wat kansen op winst, gewoon door het rustig aan te doen en je eigen strategische tempo te bepalen. De inzet varieert nog altijd van €0,25 tot €25 en met de bonusspel-feature krijg je ofwel een geld- of puntenbonus, ofwel mystery games.

We zijn blij om zoveel geluk te mogen zien en we hopen dat we spoedig andere spelers nóg gelukkiger kunnen maken. Misschien verschijn jij wel als volgende in een van onze artikelen over grote winsten? Schrijf je nu in als je dat nog niet hebt gedaan en geniet zelf van Infinity Dice. Probeer ook onze andere klassieke strategische dice games uit, zoals Diamond Double Wheel en 24K!

Klik het spelicoon om te spelen!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws