Inspirerende winsten: tientallen duizenden voor verschillende spelers!

31.03.2021

Geluk is geen vreemd begrip voor wie op goldenpalace.be speelt. Telkens opnieuw zijn we daarvan getuige, met winnaars die elke dag opnieuw duizenden en duizenden euro's winnen. Ongetwijfeld was jij al een van hen! Zoek je inspiratie over hoe je op onze lijst van grootste winnaars kunt raken?

De voorbije weken zagen we erg succesvolle spelers, die geweldige winsten maakten op even geweldige slotgames. Laten we kennismaken met hen en met de games waarop ze hun fortuinen wisten te winnen: Endless Treasure, Mayan Cache, Wild 3 en Gorilla Gold Megaways. Zo kun jij ook een winnaar worden!

€17.980,95 op Endless Treasure voor wang2828

Endless Treasure van Scientific Games neemt ons mee naar Oriëntaalse culturen waar geluk, fortuin en voorspoed hand in hand gaan. Onze speler wang2828 kreeg de smaak van dit fortuin te pakken in stijl! In een succesvolle speelsessie op woensdag 17 maart eindigde wang2828 bovenaan met een winst van in totaal €17.980,95. Goed gespeeld, wang2828!

Endless Treasure
Mayan Cache

€19.007,90 op Mayan Cache voor Blackpara

Mayan Cache is een prachtige slotgame van Rubyplay. Deze game combineert een mysterieuze exotische sfeer met genereuze jackpots. Telkens wanneer je 6 speciale symbolen krijgt, is het tijd voor Jackpot Mania! En zo verging het onze speler Blackpara op zondag 14 maart. Hij won die dag maar liefst €19.007,90!

€14.675 op Wild 3 voor marcocoma78

Tijd voor een tripje naar de Maya-jungle in het Wilde Westen. Daar ontmoeten we 3 vreemde personages in Wild 3. Deze bandieten laten niet met zich sollen! In deze game van Scientific Games hielp marcocoma78 de Wild 3 bij hun gewaagde overvallen. Hij deelde in hun buit en mocht zelf €14.675 mee naar huis nemen.

The Wild 3
Gorilla Gold Megaways

€25.700 op Gorilla Gold Megaways voor Chaldeen

Zoals altijd hebben we het beste voor het laatst bewaard. Voor onze grootste winst van de afgelopen weken maken we kennis met onze speler Chaldeen. Zij won maar liefst €25.700 op Gorilla Gold Megaways. En precies zoals je zou verwachten, was de populaire Megaways-feature hier de sleutel tot succes. Het is niet de eerste en het zal zeker niet de laatste keer zijn dat een Megaways-game opduikt in onze winnaarslijst. Misschien hebben we het de volgende keer over jouw succesverhaal? Ga er nu voor!


Archieven en ander nieuws