Internationale dag van de Italiaanse keuken: speel nu Tower of Pizza!

17.01.2021

Ons game-aanbod op goldenpalace.be is zo uitgebreid dat je wel een game vindt in elke thema dat je je kunt voorstellen. Met zo'n gevarieerd aanbod is Golden Palace jouw ideale stop voor een stijlvol dagje uit op themadagen. Vandaag vieren we de Internationale dag van de Italiaanse keuken met de game Tower of Pizza!

De slotgame Tower of Pizza van Habanero is de perfecte game om vandaag op te spelen en te winnen. Draai met de rollen en ontdek jouw favoriete Italiaanse maaltijd. Hou je ogen open voor de scheve Toren van Pizza! Haal jij het maximum uit de Italiaanse keuken met deze game van de dag?

Tower of Pizza

Je kent wellicht de scheve toren van Pisa, maar deze toren is toch net dat tikkeltje anders. Tower of Pizza is een casinoslotgame met 5 rollen van 3 symbolen en 25 winnende lijnen. Tegen een kleurrijke visuele achtergrond die helemaal doet denken aan een gezellig mediterraan restaurant, ontdek je een kaart met tal van heerlijke gerechten! Van spaghetti tot knoflookbrood en natuurlijk ook pizza: wat is jouw favoriete Italiaanse gerecht?

Scatters, wilds en gratis spins

Tower of Pizza is net zo gul als de Italiaanse keuken die erin wordt gevierd. Je zal veel wilds tegenkomen in de vorm van Tower of Pizza-symbolen. Deze vervangen elk ontbrekend symbool en creëren zo langere winnende lijnen die meer opbrengen. Met minstens 3 scatters ergens op de rollen worden er gratis spins ontgrendeld. Over Italiaanse vrijgevigheid gesproken: met 50 gratis spins biedt dit spel een van de hoogste aantallen gratis spins in ons aanbod!

Tijd voor pizza!

Wie kan af en toe nee zeggen tegen een overheerlijke pizza? Op deze Internationale dag van de Italiaanse keuken is dat het enige wat je wilt eten. Ga naar Golden Palace en wakker je eetlust aan met enkele winnende spins op Tower of Pizza. Je kan wel eens onze grootste winnaar van de dag worden! Zorg ervoor dat je geregistreerd bent en doe je eerste storting om het uit te proberen. Onmetelijke rijkdommen staan vandaag voor jou klaar, wacht dus niet langer en geniet van je trip naar Italië!

Klik het icoon om te spelen!

Tower Of Pizza


Archieven en ander nieuws