Introductie van PrimeTime, onze exclusieve live roulette gameshow!

2 october 2020

Aan innovatie komt er geen eind op Golden Palace. In PrimeTime, onze recentste innovatie op goldenpalace.be, neem je het in een exclusieve Golden Palace live roulette spelgameshow op tegen andere spelers. Er valt heel wat te winnen in onze komende PrimeTime-rondes, dus noteer deze zeker in je agenda en maak kans op extra winst!

PrimeTime

PrimeTime Live

Het liveroulette in ons livecasino op goldenpalace.be is weer een stuk spannender geworden! Met deze nieuwe ontwikkeling, exclusief voor Golden Palace, neem je het in een trivia gameshow op tegen andere spelers. Dat gebeurt samen met je gewone weddenschappen aan de roulettetafel. Op gracieuze wijze word je door deze gameshow geleid. Natuurlijk zou het geen gameshow zijn als er geen prachtige prijzen te winnen waren!

Dankzij onze samenwerking met Authentic Gaming kun je de komende weken en maanden genieten van deze live gamebeleving. Je kunt op bepaalde data aan deze live gameshow deelnemen van 19.00 tot 19.40 uur. Deelname kost slechts €0,10 per ronde en deze 40 minuten durende live gameshowversie van roulette telt maximaal 5 rondes.

Met in elke ronde een extra prijzenpot van €200 heb je alle reden om enthousiast te zijn! Elke ronde biedt €200 extra, die wordt verdeeld onder de top 4. In echte triviagameshowstijl moet je vragen beantwoorden (op welke kleur zal de volgende bal landen, zal het volgende nummer oneven of even zijn, enzovoort). De spelers die dankzij opeenvolgende juiste antwoorden het verst geraken, winnen extra geld. Zo eenvoudig is het!

Alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen en een lijst van data en uren van onze live shows vind je op onze speciale PrimeTime-pagina. Je favoriete herfstentertainment staat voor de deur: als je nog een reden zocht om je in te schrijven op goldenpalace.be, dan is dit het wel! Schrijf je nu in, doe een eerste storting en log in op onze PrimeTime-livetriviagameshows. Met een prijzenpot van €200 extra per ronde is dit een exclusieve kans!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx