Jackpotfeatures: Diamond Link & Cash Connection

28.05.2020

Slechts enkele juiste symbolen die matchen op een winnende lijn en de machine barst al volledig uit zijn voegen met flitsende lichten en vreemde geluiden. Je hebt de jackpot gewonnen! Veel van de games in het casinoslotgame-aanbod op goldenpalace.be bevatten jackpot features. Met trots kan de King of Fun alweer een innovatie op goldenpalace.be aankondigen. Ontdek nu onze games met de Diamond Link- en Cash Connection-feature, beide te vinden binnen onze selectie games van de bekende spelprovider Greentube!

Diamond Link

In Diamond Link kan je diamanten symbolen verzamelen om een meter te vullen. Er verschijnen tal van blauwe diamantsymbolen over alle rollen en als je zes van deze waardevolle symbolen in één spin behaalt, vul je de meter en win je gratis spins. Tijdens deze drie gratis spins veranderen al je blauwe diamanten in roze diamanten. Elke extra roze diamant die je krijgt tijdens je gratis spins activeert vervolgens een extra gratis spin.

Hier kan je al enkele progressieve jackpots winnen als je de waarde ervan op de symbolen krijgt, maar de grote jackpot, die meer dan 1.000 keer jouw inzet waard is, wordt de jouwe als je 15 roze diamanten behaalt! Deze progressieve jackpot is nu beschikbaar op Diamond Link Oasis Riches en Diamond Link Mighty Elephant.

Cash Connection

Een andere methode om een progressieve jackpot te winnen is Cash Connection, momenteel beschikbaar in de slotgame Cash Connection Charming Lady van Greentube. Verzamel eender waar op de rollen minstens zes van deze symbolen om de gratis spins te ontgrendelen. Daarin krijg je de kans om voor een van de vier progressieve jackpots te gaan. De grote jackpot wordt geactiveerd door de landing van 15 bollen tijdens gratis games en is 1.000 keer jouw inzet waard!

Klik het icoon om te spelen!

Klik het icoon om te spelen!

Klik het icoon om te spelen!


Archieven en ander nieuws