Jackpots in strategische dicegames

29.06.2020

Spelers die al het geluk hebben gehad om een jackpot te winnen, weten dat er in casinogames geen mooier gevoel bestaat dan het zien van een scherm dat bij winst uitbarst in een explosie van licht en geluid! Ons aanbod van strategische dicegames biedt heel wat klassiekers in het genre. Veel daarvan hebben hun eigen jackpots in voortdurend wisselende groottes. Laten we dieper ingaan op enkele van de jackpotgames van Airdice!

Pure

Pure, van Air Dice, is bij de liefhebbers uitgegroeid tot een van de toppers in zijn genre. Deze visueel oogverblindende strategische dicegame biedt niet slechts één, maar drie verschillende jackpots. In Pure staan de jackpots vast, wat betekent dat ze ongewijzigd blijven, ongeacht de gekozen inzet. De Minipot bedraagt momenteel €1.297,35, terwijl de Jackpot €2.879,60 opbrengt. De Grand Jackpot, de hoofdprijs in deze game, levert op dit moment maar liefst €16.051,96 op!

Spirit Sisters

Strijd samen met de Spirit Sisters tegen een buitenaardse invasiemacht! Deze spannende, actievolle strategische dicegame heeft slechts één vaste jackpot. Op dit moment bevat deze jackpot echter het hoogst mogelijke bedrag: met slechts één spin kan je maar liefst €25.000 winnen! Bevrijd jij de mensheid van buitenaardse indringers en win je tegelijk een fortuin? De jackpot staat op zijn maximum, dus kan hij elk moment vallen!

Red Lotus

L’une des additions les plus récentes d’Airdice à notre catalogue de jeux de dés stratégiques, Red Lotus tire son épingle du jeu en raison de son nombre de jackpots. Une flopée de jackpots vous attend ici, car ce jeu en compte jusqu’à cinq ! Chacun de ces jackpots peut être déclenché dans la partie bonus. En fonction de votre choix de roue, vous pouvez gagner trois de ces cinq jackpots. Ceci renforce la dimension excitante de la mécanique de jeu !

Word nu lid

Een van de laatste toevoegingen van Air Diceaan ons strategisch dicegame-aanbod is Red Lotus. Deze game valt op door het aantal jackpots. Hier wacht een tuin vol jackpots op jou, want deze game heeft er maar liefst vijf! Elk van deze jackpots kan worden geactiveerd in het bonusspel. Je kan drie van de vijf jackpots winnen, afhankelijk van je keuze van het lotuswiel. Dat voegt een extra dimensie toe aan de spannende gameplay!

Klik het icoon om te spelen!

Pure

Klik het icoon om te spelen!

Spirit Sisters

Klik het icoon om te spelen!

Red Lotus


Archieven en ander nieuws