Jouw wedweekend: het WK wielrennen, de Premier League en de Jupiler Pro League!

24.09.2021

Hou je agenda vrij dit weekend, want er zitten enkele geweldige sportevenementen aan te komen! Naast het Wereldkampioenschap wielrennen zijn er ook de Engelse Premier League, de Belgische JPL en de Spaanse La Liga met wedstrijden om van te watertanden. Aan jou om dit weekend groots te winnen met je favoriete noteringen!

Wereldkampioenschap wielrennen: de wegwedstrijden (vrijdag 24 september - zondag 26 september)

Ondanks een ijzersterke prestatie die alle Belgische wielerliefhebbers met trots vervulde, eindigde Wout van Aert luttele seconden achter de Italiaanse winnaar, Filippo Ganna. Van Aert krijgt echter opnieuw een kans om wereldkampioen te worden, namelijk nu zondag in de wedstrijd op de weg, met start in Antwerpen en aankomst in Leuven.

De wegwedstrijd overbrugt een afstand van 268,3 km over de Belgische vlakten met daarin verscholen enkele verraderlijke hellingen. We mogen ons eraan verwachten dat de uiterst polyvalente van Aert ook hier zijn kunnen zal tonen! Zijn grootste concurrentie ligt waarschijnlijk bij de Fransman Julian Alaphilippe. Geloof jij in winst voor België? Wij alleszins wel!

Zet nu in op de wegwedstrijden van het Wereldkampioenschap wielrennen!

Premier League: Chelsea - Manchester City (zaterdag 25 september, 13.30 uur)

Chelsea staat voorlopig aan de leiding in de Premier League, iets wat het in grote mate te danken heeft aan zijn geslaagde zomertransfer Romelu Lukaku. De prestigieuze Londense ploeg telt 13 punten na 5 wedstrijden zonder verlies (4 overwinningen en 1 gelijkspel). Wat het aantal punten betreft, staan de Blues op gelijke hoogte met zowel Liverpool als Manchester United.

Titelverdediger Manchester City ligt echter niet ver achter, ondanks een 5e plaats in het klassement. Een uitschuiver in de eerste wedstrijd tegen Tottenham Hotspur betekende uiteindelijk niet meer dan een valse start. Kevin De Bruyne en zijn ploeggenoten verloren sindsdien geen enkele wedstrijd meer. Op de vorige speeldag kwamen ze weliswaar niet verder dan een gelijkspel tegen Southampton...

Zet nu in op Chelsea - Manchester City!

JPL: Union Sint-Gillis - Antwerp (zondag 26 september, 13.30 uur)

Op de negende speeldag van de Jupiler Pro League staan opnieuw de grootste voetbalploegen van België tegenover elkaar. Voor Golden Palace, als sponsor van Antwerp, is een reis naar Union Sint-Gillis in Brussel een belangrijke wedstrijd. Union staat momenteel tweede in de Pro League, met 16 punten uit 8 wedstrijden.

Met 4 overwinningen, 2 verloren wedstrijden en 2 gelijke spelen staat Antwerp in de bovenste helft van het klassement, een plaats waar The Great Old ook thuishoort als je het ons vraagt. Winst tegen een sterke presterende nieuwkomer zou de ploeg nog hoger kunnen brengen... Come on, you Reds!

Zet nu in op Union Sint-Gillis - Antwerp!

€8.514,62 winst met een inzet van €1!

Bij goldenpalace.be kun je gemakkelijk €1 inzetten en zo maar enkele euro’s winst maken. Als je weet wat je doet en goed geïnformeerd bent, is het zelfs goed mogelijk om diezelfde inzet van €1 om te zetten in enkele tientallen euro's. Maar kijk: we hadden een speler die afgelopen weekend DUIZENDEN won met zijn inzet van €1!

€8.514,62 om precies te zijn. Dit gebeurde in een zesvoudige accumulator die 1/X/2-weddenschappen op het Engelse kampioenschap combineerde. Onze speler versloeg de noteringen @3.33, @3.50, @4.00, @4.25, @4.50 en tenslotte een verbijsterende @9.00. Dat leidde tot een enorme multiplier zoals we die lange tijd niet meer hebben gezien. Kan jij nog beter? Laat het ons nu zien!


Archieven en ander nieuws