JPL preview: grote wedstrijden in België

29.08.2019

We zijn nog maar een paar wedstrijddagen ver in de Belgische competitie en we krijgen nu al 2 wedstrijden die beslissend kunnen zijn voor de titelstrijd. Op zondag 1 september krijgt Club Brugge in het eigen Jan Breydel stadion KRC Genk op bezoek, terwijl RSC Anderlecht thuis een slechte periode moet zien goed te maken tegen Standard Luik. Lees verder voor handige tips en scherpe weddenschapsvoorspellingen die echt een grote winst kunnen opleveren!

Club Brugge - KRC Genk

Een absoluut niet te missen wedstrijd tussen de kampioen van 2017/2018 tegen die van vorig seizoen. De laatste keer dat beide ploegen elkaar ontmoetten was op 12 mei vorig seizoen. Toen haalde Club het thuis met 3-2. De ploeg uit West-Vlaanderen heeft een licht historisch voordeel ten opzichte van de Limburgers, met slechts 1 nederlaag in de laatste 7 duels. 4 van de laatste 10 wedstrijden eindigden op een gelijkspel, en de laatste 18 wedstrijden eindigden op een gelijkspel of een overwinning voor de thuisploeg. Kan KRC Genk de kansen keren en een grote optie nemen op een nieuwe titel?

Een inzet van €10 op opnieuw een gelijkspel tussen deze bittere rivalen levert een winst op van €40!

Een correcte score van 2-1 is een poging waard @8.40!

Zet in op Club Brugge - KRC Genk

RSC Anderlecht - Standard Luik

De tweede grote clash van het weekend is die tussen recordtitelhouder RSC Anderlecht en de sterke uitdager Standard Luik. Anderlecht wacht sinds 2016/2017 op een nieuwe titel, Standard al sinds 2008/2009. Er zijn veel vragen bij het Anderlecht van dit seizoen: als de Brusselse ploeg verliest, beleeft ze officieel de slechtste seizoensstart ooit... Geen van beide teams heeft dit duel de laatste tijd gedomineerd, en de laatste 3 wedstrijden eindigden op 2-1 voor de thuisploeg. Kan Paarswit opnieuw aanknopen met de overwinning tegen de moeilijkste tegenstander tot nu toe?

Gelijkspel bij de rust en winst voor Anderlecht aan het einde levert je €54 op met een inzet van €10!

Stel je de crisis in Anderlecht eens voor als de Rouches winnen met 2 doelpunten verschil @9.80!

Zet in op RSC Anderlecht - Standard Luik

Andere wedstrijden

Natuurlijk zijn er naast deze twee belangrijke wedstrijden nog meer interessante weddenschapsopties in de JPL. Schrijf je nu in voor een welkomstbonus van €5 en stort een insurance bet van €40. Probeer vervolgens de volgende multi-bet: winst voor KRC Genk (vs. Club Brugge) @4.40, voor Standard Luik (vs. RSC Anderlecht) @3.25, voor Antwerp (vs. Zulte-Waregem) @2.45 en voor KAA Gent (vs. Cercle Brugge) @1.29. Indien correct levert deze multibet een spectaculaire winst op van €2.033,78 met een inzet van €45!

Zet nu in op de Belgische JPL!


Archieven en ander nieuws