Jupiler Pro League-weekend: Club Brugge - KV Kortrijk en Charleroi - KRC Genk

15.10.2021

Wil je geld verdienen met sportweddenschappen bij goldenpalace.be? Dan kunnen we je de Jupiler Pro League met 2 interessante wedstrijden aanbevelen: Club Brugge - KV Kortrijk en Charleroi - KRC Genk. Slaag jij erin hier punten te scoren in ons JPL-weddenschapstoernooi?

Club Brugge - KV Kortrijk (15 oktober, 20.45 uur)

De Nations League is afgelopen, het is weer tijd voor de nationale clubcompetities! Na een korte onderbreking kunnen we ons weer richten op de Jupiler Pro League. Hier staat titelhouder Club Brugge pas derde in de rangschikking met 19 punten, achter revelatie KAS Eupen en het door Golden Palace gesponsorde Antwerp (elk 20 punten). Zwart-blauw zal voor elk punt moeten knokken als het de titel wil... Kan het tegen streekrivaal KV Kortrijk zijn goede vorm terugvinden? Ontdek nu de hoogste odds op dit streekduel!

Naar het wedtoernooi van de Jupiler Pro League

Charleroi - KRC Genk (17 oktober, 18.30 uur)

Nog een andere boeiende wedstrijd brengt dit weekend twee grote Belgische teams tegenover elkaar: Charleroi krijgt KRC Genk op bezoek. Beide teams proberen in het klassement op te klimmen naar een plaats die recht geeft op Europese tickets, of nog meer. Vooral Genk moet grote ambities koesteren: bij winst kan het naar de top van de ranglijst stijgen, al is dat maar virtueel. Omgekeerd zou een overwinning van Charleroi de Carolo's op gelijke hoogte brengen met hun rivalen uit Limburg. Dat maakt dit een boeiende wedstrijd waarin heel wat op het spel staat!

Naar het wedtoernooi van de top 5-Europese voetballiga's

Sportwedtoernooien

Heb je voldoende achtergrondinformatie over 's werelds belangrijkste nationale voetbalcompetities om grote winst te maken met gedurfde weddenschappen en onze hoge noteringen? Dan zijn onze sportweddenschapstoernooien perfect op jouw verwachtingen afgestemd. We hebben momenteel 2 toernooien die starten op de speeldagen van dit weekend: een op de JPL, een ander op de top 5 van de Europese competities. Plaats bets met een hoge odds, ga voor winst, klim op in het klassement en win tot 2x €1.250 in deze toernooien met elk een prijzenpot van €5.000!


Archieven en ander nieuws