Kies je eigen volatiliteit met onze diceslotgames van de maand!

11.06.2021

Als je van diceslotgames houdt, zal je blij zijn te horen dat er in mei 2021 heel wat kwaliteitsvolle games van dit genre naar goldenpalace.be zijn gekomen. In dit artikel stellen we onze top picks voor. Spelers die graag diceslotgames spelen, houden allemaal van actie. Als het op volatiliteit aankomt, hebben spelers echter uiteenlopende smaken.

Sommige spelers houden van constante bescheiden winsten (lage volatiliteit), terwijl anderen liever gaan voor die ene enorme winst waar ze altijd al van hebben gedroomd (hoge volatiliteit). Wat jouw gewenste volatiliteitsniveau ook is, hieronder vind je wat je zoekt.

Lava Gold

Lava Gold (lage volatiliteit)

Lava Gold van Betsoft combineert clusteruitbetalingen met een lawinefeature. Dat betekent dat symbolen geen lijnen hoeven te vormen om winsten te activeren en dat elk winnend cluster plaats maakt voor nieuwe symbolen. Spelers ontgrendelen de bonusfeature van de game in 9 vrij gemakkelijk te bereiken substappen in plaats van in één enkele geluksspin, wat de volatiliteit van het spel verder verlaagt. Verwar een lage volatiliteit echter niet met een laag winstpotentieel. Dankzij de vermenigvuldigingsfunctie van het bonusspel kan één enkele winnende cluster je tot 120 keer je inzet opleveren!

Totem Dice (medium volatiliteit)

Airdice blijft een favoriet onder de spelers van goldenpalace.be, en dat met goede reden. Met elke nieuwe game die ze op de markt brengen, bewijzen ze dat games veel plezier en winstpotentieel kunnen opleveren zonder de zaken te ingewikkeld te maken. Dat is niet anders bij Totem Dice. In deze nieuwste toevoeging aan hun aanbod kan elke winst je tot 100 keer je inzet opleveren...tijdens het basisspel. Scoor je dezelfde winnende lijn tijdens het gratis spinbonusspel, ontvang je 200 keer je inzet! Om het bonusspel en zijn 15 gratis spins te activeren, heb je maar 3 scattersymbolen nodig, waar dan ook op de rollen.

Totem Dice
Totem Dice Extreme

Totem Dice Extreme (hoge volatiliteit)

Spelers met gevoel voor avontuur zullen blij zijn te horen dat Totem Dice ook een extreme versie heeft. In deze extreme versie ontbreken de winnende combinaties die uit 2 symbolen bestaan, maar je krijgt er veel voor terug. Daar waar het aantal gratis spins in het bonusspel van de ‘normale’ versie op 15 is vastgesteld, kent de extreme versie verschillende bedragen toe, al naargelang het aantal scattersymbolen dat verschijnt. Je ontvangt 10 gratis spins voor 3 scattersymbolen, 25 gratis spins voor 4 scattersymbolen en 50 (!) gratis spins voor 5 scattersymbolen. Alsof het verhoogde aantal gratis spins nog niet genoeg is, wordt de winst in de extreme versie verdriedubbeld in plaats van verdubbeld!


Archieven en ander nieuws