Kijk live naar Spirou Charleroi!

12.11.2020

Net als jij heeft Golden Palace een hart voor sport. Daarom sponsoren we meerdere teams in verschillende sporten. In het Belgische basketbal zijn we de trotse sponsor van Spirou Charleroi. Dit solide partnerschap komt tot uiting in ons uitgebreide en gevarieerde weddenschapsaanbod.

Maar er is natuurlijk nog meer. Dit stelt ons ook in staat om jou enkele unieke features voor jouw online sportweddenschappen aan te bieden. Als je van live weddenschappen houdt, dan is dit zeker iets voor jou: we bieden live-feeds van alle thuiswedstrijden van Spirou Charleroi in de Spiroudome aan!

Spirou Charleroi: de grootmacht in het Belgische basketbal

Spirou Charleroi heeft een rijke geschiedenis in het Belgische en Europese basketbal. Ons gesponsord team won de Belgische basketbalcompetitie 10 keer en slaagde er 5 keer in de Belgische basketbalbeker te winnen. Dankzij deze sportieve prestaties kon het team meermaals proeven van Europese competities zoals de FIBA Eurocup. We hebben er vertrouwen in dat Spirou zijn reputatie alle eer blijft aandoen en zullen er blijven voor supporteren!

Komende wedstrijd: Spirou Charleroi - Phoenix Brussels

Op 14 november om 20.30 uur krijgt Spirou Charleroi in de Belgische basketbalcompetitie Phoenix Brussels op bezoek. Het is de eerste wedstrijd voor Spirou sinds de ploeg in een vriendschappelijke wedstrijd op 30 september Melco Ieper versloeg met duidelijke 58-91 cijfers. Phoenix Brussels heeft intussen het kleine voordeel dat het zijn beide uitwedstrijden wist te winnen. Spirou staat dus voor een zware opdracht!

Zet nu in en kijk live naar Spirou!

Ons zeer competitieve sportboek biedt alles waar zowel de basketballiefhebber als sportgokker naar op zoek is. Ontdek nu ons aanbod, gebruik je sportkennis om succesvolle keuzes te maken en begin geld te verdienen! Dankzij ons sponsorpartnerschap met Spirou Charleroi kun je alle thuiswedstrijden van Spirou Charleroi zelfs live volgen. Volg Spirou Charleroi - Phoenix Brussels live op onze Facebook-pagina!


Archieven en ander nieuws