Kom ook naar de Night of the Giants!

10 april 2022

De Night of the Giants is meer dan een basketbalwedstrijd. Het is het grootste sportevenement van het jaar voor het door Golden Palace gesponsorde basketbalteam Antwerp Giants, maar ook voor de stad Antwerpen! Dit jaar hebben de Giants hun Night op vrijdag 22 april, wanneer ze spelen tegen Heroes Den Bosch in de BNXT League. Wil jij bij dit sportspektakel aanwezig zijn? Lees dan snel verder en ontdek hoe je kans maakt op tickets en nog veel meer geweldige prijzen!

Wees live getuige van de Night of the Giants!

Elk jaar kijken de fans van Antwerp Giants uit naar de Night of the Giants, wanneer de ploeg van de Lotto Arena naar het Sportpaleis verhuist voor een avond vol honkbalspektakel. Dit keer nemen de Giants het op tegen Heroes Den Bosch in de BNXT League. Gedurende het hele evenement zijn er geweldige shows die kunnen wedijveren met de NBA-wedstrijden die je op TV ziet: cheerleaders, half-time shows, animatie...

Het is zonder twijfel de belangrijkste avond van het jaar voor Antwerp Giants, dus hier bij Golden Palace vonden we dat deze gelegenheid een toepasselijk spectaculaire prijs verdient die jij kan winnen! Voor de Night of the Giants van dit jaar op vrijdag 22 april, hebben we prijzen gereserveerd in 3 niveaus, allemaal inclusief tickets om de actie live mee te maken! Hier is waar je voor kunt spelen in onze socialemediawedstrijd:

  • Niveau Gold: 2 VIP arrangementen met 4 VIP tickets en diner voor 4 personen
  • Niveau Silver: 2 arrangementen met een gesigneerde basketbal en 4 gewone tickets
  • Niveau Bronze: 2 arrangementen met een Antwerp Giants sjaal en 4 gewone tickets

Hoe deelnemen

Wil jij kans maken op één van de geweldige prijzen die we voor jou hebben gereserveerd voor de Night of the Giants op vrijdag 22 april? Dit is wat je moet doen:

Deze wedstrijd start op vrijdag 8 april en eindigt op zondag 17 april. Markeer vrijdag 22 april met grote zwarte letters in je agenda: misschien sta jij er wel bij dankzij Golden Palace!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx