Komende Esport-evenementen: zet in op League of Legends

16.07.2020

We zijn ervan overtuigd dat jij, net zoals de meeste wedders, uitkijkt naar de heropstart van alle grote sportevenementen. Maar maak je geen zorgen, op goldenpalace.be kan je altijd terecht voor nieuwe boeiende weddenschapsbelevingen! Ons aanbod aan Esport-weddenschappen wint aan populariteit, omdat deze sport zelf de laatste tijd sterk in opkomst is. Ontdek nu de weddenschappen die we aanbieden op de grootste League of Legends-evenementen deze zomer!

League of Legends Europees kampioenschap (LEC)

Het LEC nam een korte pauze, maar zal vanaf morgen, 17 juli, weer in volledig actief zijn! De Summer Split van het Europees Kampioenschap is nog altijd klaar voor enkele wedstrijden die zelfs de grootste fans en slimste wedder zouden kunnen verrassen. We kijken vooral uit naar G2 Esports en Fnatic. Beiden wonnen elk al drie keer de Spring Split en Summer Split.

League of Legends Belgian League

Nu het LEC Europa verovert, profiteert ook de Belgische competitie van zijn populariteit! League of Legends als sportevenement is zelfs zo populair geworden dat RSC Anderlecht en KV Mechelen, twee teams uit de Belgische Pro League, worden vertegenwoordigd door teams in LoL. Hier op goldenpalace.be kijken we vooral uit naar de resultaten van Sector One, ons eigen gesponsorde team. Ga ervoor, Sector One!

Word nu lid

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit alle LoL- en Esport-weddenschappen die je op goldenpalace.be vindt. Ontdek ons volledige aanbod op onze sportboekpagina: je vindt er niet alleen League of Legends, maar ook Counter-Strike: Global Offensive en andere populaire Esport-opties. Word nu lid van het Kingdom of Fun en toon je grote kennis van Esport-weddenschappen met winst op succesvolle inzetten!


Archieven en ander nieuws