Krachtmeting in de Premier League: Manchester City - Leicester City

20.12.2019

Het lijkt erop dat Liverpool goed op weg is om de titel in de Premier League binnen te halen. Toch is de buit nog niet binnen, want het seizoen is nog maar ongeveer halfweg! Met Manchester City - Leicester City nu zaterdag staan twee rechtstreekse concurrenten tegenover elkaar. De titelverdediger of de underdog: wie haalt hier zijn gram? Laten we eens kijken of we voordeel kunnen halen uit de beschikbare informatie om een weddenschap te plaatsen!

Manchester City - Leicester City (zaterdag 21 december om 18.30 uur)

Thuisploeg Manchester City is titelverdediger, maar de ploeg staat momenteel pas derde in het klassement, 4 punten achter het tweede geplaatste Leicester City. De Foxes lijken op weg om hun opmerkelijke seizoen van 2015/2016 te herhalen. Toen werden ze kampioen in wat wellicht de grootste verrassing van de moderne Premier League-geschiedenis is. Leicester City kan nog altijd rekenen op Jamie Vardy voor de doelpunten en op speler-in-vorm Youri Tielemans voor de nodige inspiratie.

De Foxes zullen hoe dan ook op hun uiterste best moeten zijn als ze willen winnen tegen een sterrenploeg als Manchester City. De Citizens rekenen voor doelpunten op Sergio Agüero, die op zijn beurt uitkijkt naar de geweldige assists die Kevin De Bruyne dit seizoen op nonchalante wijze blijft uitdelen. Hoewel er punten goedgemaakt kunnen worden op Liverpool, zal de top drie in het klassement onveranderd blijven, ongeacht de uitslag van deze Premier League-clash...

Statistieken (16 competitiewedstrijden)

Onderlinge wedstrijden:

 • 8 overwinningen voor Manchester City (4 thuis, 4 uit)
 • 2 gelijke spelen
 • 6 overwinningen voor Leicester City (2 thuis, 4 uit)

Recente wedstrijden:

 • Manchester City - Leicester City: 1-0
 • Leicester City - Manchester City: 2-1
 • Manchester City - Leicester City: 5-1
 • Leicester City - Manchester City: 0-2
 • Manchester City - Leicester City: 2-1

Vormpeil:

 • Manchester City: winst-gelijk-winst-verlies-winst
 • Leicester City: winst-winst-winst-winst-gelijkspel

Topscorers:

 • Manchester City: Sergio Aguëro (9)
 • Leicester City: Jamie Vardy (16)

Leicester City's staat van dienst uit tegen Manchester City is beter dan de ploeg het thuis doet. Kunnen de Foxes deze opvallende statistiek bevestigen met een kleine 1-2 overwinning @20.00?

In de laatste 5 onderlinge wedstrijden won de hemelsblauwe ploeg uit Manchester 4 keer. Win €13,70 met een inzet van €10 als de ploeg deze reeks weet voort te zetten @1.37!

Twijfel je over de uitslag? Als je iets anders wenst in Manchester City - Leicester City kan je op onze sportwedpagina zoeken naar weddenschappen op doelpunten van Vardy of Agüero!

Vergeet ook niet dat tot 27 december alle sportweddenschappen die minimaal 4 selecties combineren automatisch minstens een dubbele accumulatorbonus krijgen, waardoor je eventueel tot 40% extra winst kan ontvangen. Plaats je een weddenschap op 24 of 31 december, kan zelfs tot 60% ontvangen, aangezien de accumulatorbonussen op die twee dagen verdrievoudigd worden! Registreer nu en ga aan de slag met onze welkomstbonus van €5 en doe een eerste storting met bonuscode GSPORTS om een verzekeringsweddenschap te krijgen met een mogelijke terugbetaling tot €40!


Archieven en ander nieuws